Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Espoossa kuristajan uhriksi joutunut koulutyttö pääsi pois sairaalasta

Poliisi epäilee 57-vuotiaan miehen yrittäneen tappaa itselleen tuntemattoman koulutytön maanantaina Espoossa. Myös tekijä itse soitti hätäkeskukseen tapahtumien aikana.

Kaupunki
 

Entuudestaan tuntemattoman kuristajan uhriksi kadulla Espoon Suurpellossa maanantaina joutunut tyttö on päässyt pois sairaalasta, kertoo Länsi-Uudenmaan poliisi.

Poliisi ei ole pystynyt vielä kuulustelemaan verekseltään kiinni jäänyttä 57-vuotiasta miestä, mutta väkivallantekoon liittyen julkaistiin uutta tietoa. Poliisin mukaan 12-vuotiaalle uhrille aiheutui kuristamisesta vammoja, mutta viranomaiset arvioivat, että tytön hyvä fyysinen kunto auttoi tätä selviytymään tilanteesta.

Myös tapon yrityksestä epäilty mies soitti hätäkeskukseen maanantaisten tapahtumien aikana. Poliisi saapui paikalle noin viisi minuuttia hälytyksen jälkeen. Mies kuristi vielä tässä vaiheessa tyttöä, mutta ei tehnyt vastarintaa kiinni otettaessa.

Ennen kuristamista mies vei koulumatkalla olleilta lapsilta koulureppuja ja otti niistä muun muassa puhelimia. Mies oli poliisin mukaan myös heitellyt lasten reppuja viereiseen puroon.

Poliisin tiedossa ei ole, että mies olisi pahoinpidellyt 12-vuotiaan tytön lisäksi myös muita lapsia tai muita ihmisiä.

”Tätä asiaa selvitetään vielä kuulusteluissa”, tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Teemu Värtinen sanoo.

Poliisi tutkii tapausta tapon yrityksenä.

Väkivallanteolle ei ole toistaiseksi löytynyt mitään motiivia. Poliisi toivoo saavansa selvitystä asiaan sitten, kun pidätettynä olevan miehen kuuleminen onnistuu. Poliisi ei voi kommentoida epäillyn terveydentilaan liittyviä asioita.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat