Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Anssi Kela esiintyy tänään Tennispalatsin katolla kello 17 – katso keikka suorana HSTV:ssä

Anssi Kela pitää perjantaina kello 17 Tennispalatsin katolla ilmaiskeikan kiittääkseen aktiivista Facebook-yhteisöään, jossa seuraajia on jo yli 85 000.

Kaupunki
 
Maija Koivisto

Laulaja Anssi Kela järjestää tänään perjantaina ilmaiskeikan Helsingin keskustassa. Erikoisen keikasta tekee se, että Kela esiintyy Tennispalatsin katolla.

Keikka on Kelan kiitos ja palkinto aktiivisille Facebook-seuraajilleen, joita Kelan Facebook-sivustolta löytyykin jo yli 85 000 kappaletta.

”Muusikoiden keskuudessa puhutaan niin sanotuista erikoiskeikoista. Tämä on sellainen. Luvassa on takuuvarmasti esiintyminen, joka jää pysyvästi mieleen. Tästä tulee yksi tämän vuoden kohokohdista – eikä vain metreissä mitattuna”, kertoo Anssi Kela tapahtuman Facebook-sivulla.

Kela on aiemminkin järjestänyt erilaisia tempauksia kiitokseksi faneiltaan saamasta tuesta. Vuonna 2012 5 000 Facebook-tykkääjää saatuaan Kela järjesti keikan Helsingissä Korjaamon Vintillä. Vuonna 2013 Kela soitti ilmaisen keikan Hämeenlinnan Verkatehtaalla saatuaan 10 000 seuraajan rajan rikki.

Kela on toteuttanut myös sosiaalisessa mediassa erilaisia tempauksia. Viime syksynä hän järjesti Facebook-sivullaan kilpailun, jonka palkintona oli lähes 9 000 euron arvoinen Martin-kitara.

Kela on ollut myös yksi ensimmäisiä suomalaisia artisteja, joka on hyödyntänyt Facebookin livestriimausta. Kela on lähettänyt lukuisia livelähetyksiä Facebookin kautta.

Anssi Kela nousi kuuluisuuteen julkaistuaan ensimmäisen soololevynsä Nummelan (2001).

Ilmaiskeikan Tennispalatsin katolta voi katsoa tänään perjantaina suorana HSTV:stä alkaen kello 17.

Lassi Rinne
Anssi Kela on ollut yksi ensimmäisiä suomalaisia artisteja, joka on hyödyntänyt Facebookin livestriimausta.
Anssi Kela on ollut yksi ensimmäisiä suomalaisia artisteja, joka on hyödyntänyt Facebookin livestriimausta.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat