Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Koillis-Helsingissä syttyi lauantaiyönä kahdeksan tulipaloa

Poliisin mukaan tulipalot eivät aiheuttaneet henkilövahinkoja. Hätäkeskus sai ilmoituksen ensimmäisestä tulipalosta pian puolenyön jälkeen.

Kaupunki
 
Tapio Häivä
Pukinmäen Syystiellä oli vielä sammutusletkuja lauantaina.
Pukinmäen Syystiellä oli vielä sammutusletkuja lauantaina. Kuva: Tapio Häivä

Helsingin pelastuslaitos sammutti kahdeksan tulipaloa Koillis-Helsingissä lauantain vastaisena yönä.

Poliisi tutkii kahta tulipaloa tuhotyönä ja kahta vahingontekona. Tulipalot oli sytytetty Leppätien ja Syystien varrella Tapaninkylän ja Malmin kaupunginosissa.

Poliisin mukaan tulipalot eivät aiheuttaneet henkilövahinkoja. Hätäkeskus sai ilmoituksen ensimmäisestä palosta pian puolenyön jälkeen.

”Yksikkö meni kohteeseen ja havaitsi, että siellä on näköetäisyydellä myös kolme muuta tulipaloa. Siellä paloi kuivaa pensasaitaakin. Kun paikalle tuli lisää yksiköitä, hätäkeskuksesta tuli tietoa uusista tulipaloista”, kertoo päivystävä palomestari Kimmo Tuominen.

Tuomisen mukaan kaikki kahdeksan tulipaloa olivat puolen tunnin aikana muutaman sadan metrin säteellä toisistaan.

”Siellä saattoi olla pari tulipaloa enemmänkin. Lähitalojen asukkaat olivat aktiivisia, tulivat ämpärien kanssa ja sammuttelivat niitä itse”, hän sanoo.

Tulipaloissa tuhoutui esimerkiksi omakotitalon pihalla ollutta irtaimistoa, mutta pelastuslaitoksen mukaan pahimmat vauriot aiheutuivat Syystiellä sijaitsevalle taloyhtiön sauna- ja kerhotilalle.

”Tämä jatkuu nyt ihan normaalisti. Yritämme saada selville, kuka nämä on sytyttänyt”, kertoi päivystävä tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Heikki Sandberg Helsingin poliisilaitokselta lauantaina.

Korjaus 8.5. klo 12.30: Korjattu kaupunginosat. Aikaisemmin palot paikannettiin Pukinmäkeen.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat