Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Miksi Taka-Töölön Valintatalo muuttui Etu-Töölön K-marketiksi? Kesko selittää nimihämmennystä

”Siinä on käynyt inhimillinen virhe. Tiedän, että tämä on töölöläisille tärkeä asia”, sanoo Keskon päivittäistavarakaupan viestintäpäällikkö Satu Pusa.

Kaupunki
 
Timo Jaakonaho / Lehtikuva
Valintatalot katoavat pikkuhiljaa katukuvasta.
Valintatalot katoavat pikkuhiljaa katukuvasta. Kuva: Timo Jaakonaho / Lehtikuva

Helsingin Sanomat julkaisi perjantaina listan Siwoista ja Valintataloista, jotka Kesko muuttaa ensimmäisinä K-marketeiksi.

Muutoksen taustalla on Keskon ja Suomen Lähikaupan välinen yrityskauppa, joka vahvistui 12. huhtikuuta. Kaupassa Kesko osti 600 Siwaa ja Valintataloa. Elokuun loppuun mennessä K-marketeiksi muuttuu 70 kauppaa.

Lukijoissa muutaman uuden K-marketin nimi on herättänyt kysymyksiä.

Miksi Eino Leinon kadun Valintatalo eli Taka-Töölön Valintatalo on muutettu Etu-Töölön K-marketiksi? Eikö sijainti ole puhdasta Taka-Töölöä, lähes Meilahden reunalla?

”On, ja teidän lukijat ovat olleet asian ytimessä. Siinä on käynyt inhimillinen virhe. Mutta nimi muutetaan oikeaksi. Tiedän, että tämä on töölöläisille tärkeä asia”, Keskon päivittäistavarakaupan viestintäpäällikkö Satu Pusa vastaa.

Entä miksi Mäkelänkadun Siwa Mäkelänkatu muuttuu nimeltään K-market Amerinkulmaksi?

”No, nimeämiskäytäntönä on paikkaa kuvaava nimi tai katu tai sitten ruokaan liittyvä nimi. Nimi ei myöskään voi olla sama kuin nykyisellä K-marketilla tai vastaavalla. Tällä perusteella nimet valitaan. Amerin taloksi sitä paikkaa kutsutaan.”

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat