Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Ilmaiskonsertit juhlistavat Vantaan päivää – konserttipaikkana toimii maisemoitu monttu

Tikkurilan torilla konsertoi Waltteri Torikka ja Vantaan Viihdeorkesteri Ensemble. Myyrmäessä musisoi Agents & Vesa Haaja

Kaupunki
 
Katarina Sällylä
Puretun terveysaseman paikalle on maisemoitu paikka erilaisten tapahtumien järjestämiseen. Vantaan päivänä Myyrmäen montussa pidetään ilmaiskonsertti.
Puretun terveysaseman paikalle on maisemoitu paikka erilaisten tapahtumien järjestämiseen. Vantaan päivänä Myyrmäen montussa pidetään ilmaiskonsertti. Kuva: Katarina Sällylä

Ilmaiskonsertit juhlistavat Vantaan päivää sunnuntaina. Kaupungissa järjestetään ulkoilmakonsertit Tikkurilan torilla ja Myyrmäen montussa.

Tikkurilan torilla Waltteri Torikan ja Vantaan Viihdeorkesteri Ensemblen konsertti alkaa kello 14. Ensemblen pianisti-kapellimestarina on Heikki Elo.

Ilmaiskonsertin ohjelmistossa on monipuolisia melodioita Hopeinen kuu -tangosta tenorien bravuurinumeroon O Sole Mioon. Tanssia saa!

Tikkurilan uusi tori otettiin torimyyntikäyttöön jo viime kesänä, kun torikauppa siirtyi Peltolan torilta kaupungintalon viereen. Paikalle on toivottu torikaupan lisäksi myös muuta ohjelmaa.

”Tämä on ensimmäinen ponnistus ja testaus”, kertoo kaupunkikulttuuripäällikkö Lea Rahkonen-Kauranen.

Länsi-Vantaalla Myyrmannin takana sijaitsevassa montussa Vantaan päivää juhlistetaan entisten Esa ja Kai Pulliaisen tahdissa Agents & Vesa Haaja -yhtyeen tahdissa. Myyrmäessä lämmittelybändit aloittavat neljältä ja Agents & Vesa Haaja hyppäävät lavalle puoli seitsemältä illalla.

Myyrmäen konserttipaikkana toimii monttu, josta on purettu vanha terveysasema. ”Menee jonkun aikaa ennen kuin siinä on uutta tilalla ja monttua on maisemoitu nurmella”, Rahkonen-Kauranen kertoo.

”Konsertit on ajoitettu niin, että halutessaan ehtii kuulla molemmat. Kehärataa pitkin voi sujahtaa nopeasti Tikkurilasta Jos haluaa nähdä molemmat konsertit Myyrmäkeen.”

Konserttien järjestämisessä on ollut mukana Vantaan kulttuuripalvelut, Myyrmäki-liike ja Vantaan elävän musiikin yhdistys Velmu.

Vantaan uimahalleissakin vietetään Vantaan päivää ja pulikoimaan pääsee maksutta. Ilmainen uinti on voimassa Hakunilan, Tikkurilan, Martinlaakson ja Myyrmäen uimahalleissa aukioloaikoina.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat