Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Helsinkiläispoliitikot yhdistäisivät Vuosaaren metroaseman kauppakeskus Columbukseen

Valtuustoaloitteen allekirjoittajat uskovat, että kulkuyhteys toisi lisää asiakkaita Columbukseen ja lisäisi katutason turvallisuutta.

Kaupunki
 
Rio Gandara / HS
Joukko helsinkiläispoliitikkoja haluaisi yhdistää Vuosaaren metroaseman kauppakeskus Columbukseen.
Joukko helsinkiläispoliitikkoja haluaisi yhdistää Vuosaaren metroaseman kauppakeskus Columbukseen. Kuva: Rio Gandara / HS

Kuusitoista kaupunginvaltuutettua on allekirjoittanut valtuustoaloitteen, jossa ehdotetaan Vuosaaren metroaseman yhdistämistä kauppakeskus Columbukseen. Myös Helsingin kaupunkisuunnitteluvirasto tukee ehdotusta. Kaupunkisuunnittelulautakunta käsittelee aloitetta tiistaisessa kokouksessaan.

Tällä hetkellä Vuosaaren metroasemalta ei ole jalankulkuyhteyttä suoraan sisään kauppakeskukseen. Jalankulkijat nousevat ensin katutasoon Valkopaadentielle ja ylittävät sitten kadun päästäkseen kauppakeskukseen. Valkopaadentie toimii myös vilkkaana liityntäbussiterminaalina, joten bussit ja jalankulkijat ajautuvat helposti toistensa tielle.

Valtuustoaloitteen mukaan Vuosaaren metro-asema on suunniteltu niin, että kulkuyhteyden jälkitoteutus on yksinkertaisesti on mahdollinen. Aloitteen allekirjoittajat toivovat, että Helsingin kaupunki alkaisi suunnitella uutta suoraa kulkuyhteyttä yhdessä kauppakeskus Columbuksen kanssa. Allekirjoittajat uskovat, että kulkuyhteys toisi myös lisää asiakkaita Columbukseen.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat