Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Veneettömätkin pääsevät meritietä Hernesaareen – risteilyt Kauppatorilta alkavat juhannuksen jälkeen

Veneettömätkin pääsevät meritietä pitkin Hernesaaren bilerantaan, kun M/S Marival II liikennöi sinne sydänkesällä Kauppatorilta.

Kaupunki
 
Heikki Saukkomaa / Lehtikuva
Hernesaaren rannassa on ravintoloita, ja siellä järjestetään ensi kesänä useita konsertteja. Vapunaattona rannassa vihersi ja huojui palmupuu.
Hernesaaren rannassa on ravintoloita, ja siellä järjestetään ensi kesänä useita konsertteja. Vapunaattona rannassa vihersi ja huojui palmupuu. Kuva: Heikki Saukkomaa / Lehtikuva

Veneettömätkin pääsevät keskikesällä meriteitse Hernesaarenrantaan. M/S Marival II aloittaa liikennöinnin ravintola-, konsertti- ja bilepaikka Hernesaaren rantaan 28. kesäkuuta.

M/S Marival II:n reittiliikenne kulkee Kauppatorilta 28.6.–14.8. Hernesaareen. Reitti kiertää Katajanokan, Suomenlinnan, Hernesaaren, Kaivopuistonrannan sekä NJK- ja Klippan-ravintoloiden kautta. Pysäkit ovat Kauppatori–Hernesaarenranta–Eiran uimaranta–Kauppatori. Reitin voi kiertää myös poistumatta aluksesta. Edestakainen lippu maksaa 12 euroa.

Korjaus 19.5. klo 12.12. Tekstissä mainittu viihdekeskus on nimeltään Hernesaaren ranta, ei Löyly. Löyly on lähistölle valmistuva yleinen sauna.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat