Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Pientalojen 22 000 postilaatikkoa sijoitellaan ryhmiin Espoossa ja Kauniaisissa – monen postinhakumatka pitenee

Osalla postin noutomatka pitenee. Pisimmillään noutomatka tontin kulkuliittymästä on taajamassa enintään 50 metriä yhteen suuntaan mitattuna.

Kaupunki
 
Juhani Niiranen / HS
Jos yhä haluaa postinsa omaan laatikkoon talonsa viereen, on mahdollisuus sopia maksullisesta jakelusta.
Jos yhä haluaa postinsa omaan laatikkoon talonsa viereen, on mahdollisuus sopia maksullisesta jakelusta. Kuva: Juhani Niiranen / HS

Espoossa ja Kauniaisissa alkaa tuhansien pientalojen postilaatikoiden ryhmittely. Espoossa ja Kauniaisissa on noin 22 000 postilaatikkoa, jotka sijoitellaan muutaman laatikon ryhmiin tämän vuoden aikana. Postilaatikoiden ryhmittely alkaa Kauklahdesta postinumeroalueilta 02330 ja 02780 Espoo, posti ja kaupunki tiedottavat.

Osalla postin noutomatka pitenee. Pisimmillään noutomatka tontin kulkuliittymästä on taajamassa enintään 50 metriä yhteen suuntaan mitattuna.

Jos yhä haluaa postinsa omaan laatikkoon talonsa viereen, postinsaajalla on mahdollisuus sopia maksullisesta jakelusta lähilaatikkoon.

Lain mukaan postinsaajalla on mahdollisuus henkilökohtaiseen erityistarpeeseen perustuvaan jakeluun, jonka edellytyksenä on pysyvä liikuntaesteisyys tai vähintään 75 vuoden ikä.

Erityistarpeeseen perustuvan jakelun ehtona on myös, että jokainen saman talouden postinsaaja on oikeutettu palveluun.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat