Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Useita autoja paloi Espoossa – epäillään tuhopoltoksi

Henkilöauto ja pakettiauto paloivat ilmiliekillä. Lisäksi tuli oli tarttunut toiseen pakettiautoon, sivuvaunulliseen moottoripyörään ja kahteen muuhun henkilöautoon.

Kaupunki
 

Pääkaupunkiseudun viime aikojen tuhopoltot saivat torstain vastaisena yönä jatkoa, kun Espoon Matinkylässä paloi useita ajoneuvoja.

Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos sai vähän ennen kolmea hälytyksen Vilpunkadulle, jossa kahden auton kerrottiin palavan pysäköintialueella.

Pelastuslaitoksen saapuessa paikalle alueella oli ilmiliekeissä henkilöauto ja pakettiauto, jotka olivat pysäköityinä vastakkaisilla puolilla. Lisäksi liekit olivat tarttuneet toiseen pakettiautoon, sivuvaunulliseen moottoripyörään ja kahteen muuhun henkilöautoon.

Pakettiauto ja henkilöauto tuhoutuivat täysin. Loput ajoneuvot vaurioituivat osittain. Kukaan ei loukkaantunut.

Poliisi tutkii tapahtumien syytä. Palojen syttymissyy ei pelastuslaitoksen mielestä vaikuta luonnolliselta. Siksi paloja epäillään ainakin tässä vaiheessa tahallaan sytytetyiksi.

Helsingin puolella on ollut toukokuussa useita tuhopolttoja. Koillis- ja Itä-Helsingissä ilmeisesti tahallaan sytytetyistä paloista on jo otettu kiinni yksi ihminen. Hän ei ole enää pidätettynä, mutta yhä matkustuskiellossa.

Myös Kalliossa aiemmin Aadolfinkadulla sattuneille paloille on löytynyt selitys, poliisi tiedotti keskiviikkona omia tavaroitaan polttaneen miehen ilmoittautuneen itse poliisille.

Tuhopoltot Helsingissä eivät kuitenkaan ole loppuneet. Paloja on koettu esimerkiksi Haagassa, Pikku Huopalahdessa ja Ruskeasuolla.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat