Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

VR:n junissa nostatetaan MM-finaalitunnelmaa: Kuljettajia ja lipunmyyjiä kannustettu pukeutumaan fanipaitoihin

Eilen lauantaina Suomen ja Venäjän MM-välieräpelin jälkeen L-junassa Kirkkonummelta Helsinkiin nostatettiin kisatunnelmaa.

Kaupunki
 
LUKIJAN KUVA / Jan Posa
Kun oli selvinnyt, että Suomi etenee tänään pelattavaan jääkiekon MM-finaaliin, VR-junan näytöille ilmestyi teksti ”MM finaali”.
Kun oli selvinnyt, että Suomi etenee tänään pelattavaan jääkiekon MM-finaaliin, VR-junan näytöille ilmestyi teksti ”MM finaali”. Kuva: LUKIJAN KUVA / Jan Posa

Eilen lauantaina iltapäivällä Suomen ja Venäjän MM-välieräpelin jälkeen L-junassa Kirkkonummelta Helsinkiin nostatettiin kisatunnelmaa.

Heti kun oli selvinnyt, että Suomi etenee tänään pelattavaan jääkiekon MM-finaaliin, junan näytöillä ei näkynytkään enää seuraavan aseman nimeä vaan teksti ”MM finaali”.

Tempaus ei ole ensimmäinen VR:ltä, joka on Suomen kisajoukkueen yhteistyökumppani. Suomen joukkue on käyttänyt VR:n Allegro-junia matkatessaan MM-kisakaupunki Pietariin. Jo aiemmin tänä vuonna nuorten jääkiekon MM-kilpailun aikaan VR:n junissa oli erillisiä kuulutuksia, joissa kerrottiin kisojen etenemisestä.

Rautatientorin kivimiehet myös pukeutuivat Suomen joukkueen paitaan.

VR:n viestintä-asiantuntija Marja Merta kertoo, että junien henkilökuntaa on erikseen kannustettu lietsomaan positiivista kisatunnelmaa tämän viikonlopun aikana, kun tärkeitä pelejä pelataan.

”Olemme sanoneet, että jos esimerkiksi junien kuljettajilta tai lipunmyyjiltä löytyy Suomen joukkueen fanipaita, niin sen saa ehdottomasti laittaa päälle”, Merta kertoo.

Myös kisatunnelmaa nostavia kuulutuksia tai näyttötekstejä voi järjestää, kunhan ne eivät häiritse normaaleja kuulutuksia tai aiheuta muuta haittaa matkustajille.

Suomi pelaa tänään Kanadaa vastaan jääkiekon MM-finaalissa Pietarissa kello 20.45

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat