Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Mies hakattiin pahasti Jätkäsaaressa – pesäpallomailasta ja nyrkeistä vammoja ympäri kehoa

Pahoinpitelyllä oli runsaasti silminnäkijöitä, ja tapausta kommentoitiin myös sosiaalisessa mediassa tuoreeltaan.

Kaupunki
 

Mies hakattiin Jätkäsaaressa maanantai-iltana. Silminnäkijöiden mukaan kaksi miestä saapui autolla paikalle, jonka jälkeen he alkoivat pahoinpidellä kolmatta miestä. Pahoinpitelijöillä oli aseenaan pesäpallomaila.

Tapaus sattui Selkämerenpuistossa Jätkäsaaressa lähellä Ruoholahdenkanavaa. Kello seitsemän aikaan illalla vilkkaalla paikalla tehdyllä pahoinpitelyllä oli runsaasti silminnäkijöitä ja tapausta kommentoitiin myös sosiaalisessa mediassa tuoreeltaan.

Poliisi vahvisti tiistaina aamulla tapahtuneen, mutta ei halunnut ottaa kantaa teon motiiviin, koska tutkintaa vasta aloiteltiin. Pahoinpitelijät ovat poliisilla kiinniotettuina.

Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Pekka Seppälä Helsingin poliisista kertoi, että paikalle saapui useita poliisin partioita ja ensihoitoyksikkö. Seppälän mukaan mies hoidettiin paikan päällä.

”Onhan siinä käynyt tuuri . . . uhria hakataan pesäpallomailalla ja nyrkein. Vammoja on ympäri kehoa”, Seppälä sanoi.

Teosta epäillyt ovat 19- ja 21-vuotiaita miehiä, ja uhri 35-vuotias mies. Poliisilla on Seppälän mukaan ajatuksia teon taustasta, mutta se ei halua vielä ottaa kantaa tekijöiden taustoihin tutkinnan ollessa kesken.

Tekoa tutkitaan törkeänä pahoinpitelynä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat