Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Helsingin kesään uusi kaupunkifestari, Herttoniemi Block Partyssä luvassa katuruokaa, graffititaidetta ja Egotrippi

Esikuvana on Kallio-liikkeen jo viitenä vuonna järjestämä kaupunkifestivaali.

Kaupunki
 

Herttoniemikin saa tänä vuonna oman kaupunkifestarinsa.

Herttoniemi Block Party on kaikille avoin ja maksuton kaupunkifestivaali, joka järjestetään ensimmäisen kerran lauantaina 27. elokuuta.

Tapahtuman pääesiintyjä on Egotrippi. Ohjelmassa on muiden kaupunkifestarien tapaan musiikkiesityksiä, katuruokaa ja rentoa yhdessäoloa.

Uudesta tapahtumasta kertovan tiedotteen mukaan ”Herttoniemi Block Party yhdistää Itäväylän jakamat herttoniemeläiset ja herttoniemenrantalaiset sekä lähialueiden asukkaat yhteiseen tapahtumaan, yhteiselle alueelle, juhlimaan kotikaupunginosaansa muiden helsinkiläisten kanssa”.

Herttoniemi Block Partyn selkeänä esikuvana on jo viisi kertaa järjestetty Kallio Block Party -kaupunkifestivaali, jota järjestää Kallio-liike. Tapahtuman ajaksi yksi Helsingin vilkkaimmin liikennöidyistä alueista eli Hämeentie suljetaan moottoriliikenteeltä ja täytetään musiikilla, tanssilla ja sirkusesityksillä.

Herttoniemi Block Partyn pääalue sijaitsee Herttoniemen teollisuusalueella Asentajanpuistossa, jonne nousee yhteensä viisi lavaa. Pääalueen ja erillisen lastenalueen yhdistävään alikulkutunneliin tulee graffititeos, jonka toteuttavat useat taiteilijat.

Tapahtumalla ei ole virallista järjestäjää, vaan kaikista järjestelyistä vastaavat alueen asukkaat talkoovoimin.

Sekä Kallion että Herttoniemen festivaaleille etsitään parhaillaan vapaaehtoisia sekä suunnitteluun että festivaaliviikonloppuun.

Herttoniemi Block Party la 27. elokuuta. Vapaa pääsy, ei ikärajaa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat