Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Välikohtaus Hurstin leipäjonossa – poliisi otti miehen kiinni epäiltynä pahoinpitelystä

Kaupunki
 

Poliisi on ottanut kiinni miehen epäiltynä Hurstin leipäjonossa perjantaina sattuneesta pahoinpitelystä Helsingin Kalliossa.

Veikko ja Lahja Hurstin Laupeudentyö ry:n Heikki Hurstin mukaan ruokajonossa sattui perjantaina noin kello kahdentoista aikaan välikohtaus, jossa humalainen mies löi henkilökunnan jäsentä.

Epäselvää on, miksi mies kävi henkilökunnan jäsenen päälle. Poliisi tutkii asiaa.

Hurstin henkilökunta otti jonossa olleen miehen kiinni ja soitti poliisille. Työntekijä ei saanut näkyviä vammoja, mutta lähti sairaalaan tutkittavaksi.

Henkilökunnan mukaan mies oli ollut sekavassa tilassa. Hursti epäilee, että mies oli ottanut muutakin kuin alkoholituotteita, esimerkiksi lääkkeitä.

”Onhan se kurjaa, kun hyväntekeväisyystyötä tehdään, ja sitten joku alkaa rähinöimään. Mutta sellaista se on: kun on otettu alkoholia ja muutakin tavaraa, voi kontrolli kadota”, Hursti sanoo.

Mies katui tekoaan jo poliisin paikalle saapuessa ja pyyteli Hurstin mukaan anteeksi. Hursti uskoo, että mies palaa pyytämään anteeksi – ja anteeksi hänelle myös annetaan.

Leipäjonossa tapahtunut pahoinpitely oli ensimmäinen laatuaan, joskin hankalia tilanteita on ollut aiemminkin.

”Kerran yksi kaveri kulki jonossa puukon kanssa, ja toinen huusi sille, että ’älä tapa sitä, kun se antaa meille jatkuvasti ruokaa’. Sitten tämä puukon kanssa heilunut ehdotti, että hän voisi tulla mulle töihin. Totesin, että lopeta viinan juonti ja jätä puukko pois – ja parin viikon päästä hän kävi meillä töissä. Kaikki sujui todella hyvin sen jälkeen, kunnes hän sairastui vakavasti ja menehtyi”, Hursti muistelee.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat