Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Poliisi epäilee: Mies ryösti ohikulkijan, linnoittautui helsinkiläisravintolan vessaan ja aiheutti tulvan

Katuryöstöstä epäilty juoksi uhrinsa perään, pakeni ja linnoittautui lopulta ravintolan vessaan.

Kaupunki
 

Kallio/Alppiharju

Kolmikymppinen mieshenkilö linnoittautui maanantai-iltana Helsingin Aleksis Kiven kadulla sijaitsevan ravintolan vessaan ja aiheutti siellä vesivahingon.

Poliisi epäilee saman miehen syyllistyneen noin tuntia aikaisemmin tuntemattoman ohikulkijan ryöstöön ja pahoinpitelyyn.

Hätäkeskukseen tuli kello 23.08 ilmoitus, jonka mukaan tuntematon mies oli lyönyt Fleminginkadulla kävellyttä keski-ikäistä miestä kasvoihin ja anastanut tältä laukun.

Uhri pakeni turvaan Helsinginkadulla sijaitsevaan ravintolaan. Poliisin mukaan ryöstäjäksi epäilty tavoitti uhrin tuulikaapissa ja jatkoi pahoinpitelyään siellä. Ravintolan henkilökunta ja asiakkaat puuttuivat välikohtaukseen, ja hyökkääjä poistui paikalta.

Hieman myöhemmin hätäkeskus sai ilmoituksen Aleksis Kiven kadulla sijaitsevasta ravintolasta, jossa tuntematon mieshenkilö oli linnoittautunut vessaan ja aiheuttanut siellä vesivahingon.

Käymälässä oli rikottu käsienpesualtaan viemäriputki, minkä seurauksena vesihanasta laskettu vesi oli päässyt suoraan lattialle.

Ravintolan vahtimestari murtautui vessaan ja otti paikkojen rikkojan kiinni.

Poliisin turvatarkastuksessa miehen hallusta löytyi omaisuutta, joka oli anastettu tuntia aikaisemmin Fleminginkadun ryöstössä. Lisäksi häneltä löytyi hieman huumausaineeksi luokiteltavia lääkkeitä ja teräase.

Vuonna 1984 syntynyttä miestä epäillään ryöstöstä, vahingonteosta, toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen tai aineen hallussapidosta sekä huumausaineen käyttörikoksesta.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat