Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Raitiovaunut seisoivat tunnin, Aleksi täyttyi paloautoista – kolmen neliömetrin palo levisi myös urheiluliikkeen katolle

Pienehkö palo aiheutti näyttävät pelastustoimet.

Kaupunki
 
Raitiovaunuliikenne oli puolen tunnin ajan katkoksissa Kluuvin kauppakeskuksessa sattuneen tulipalon takia.
Raitiovaunuliikenne oli puolen tunnin ajan katkoksissa Kluuvin kauppakeskuksessa sattuneen tulipalon takia.

Kluuvi

Helsingin Aleksanterinkadulla näytti tiistai-iltana olevan käsillä vakava onnettomuustilanne: katu Kluuvin kauppakeskuksen kohdalla täyttyi paloautoista, ja raitiovaunuliikenne oli pelastuslaitoksen mukaan pysäyksissä lähes tunnin ajan.

Tilanne johtui työmaapalosta kauppakeskuksen yhteydessä sijaitsevalla sisäpihalla. Palopaikan alapuolella sijaitsee XXL-urheiluliike.

Sisäpihalla syttyi kahdeksan jälkeen tiistai-iltana tuleen rakennusjätettä, jota paloi noin kolmen neliömetrin alueelta.

Palo levisi kattoluukun kautta myös urheiluliikkeen kattorakenteisiin, mutta ei aiheuttanut vaaraa tai hämminkiä liikkeessä. Myymälään valui hieman sammutusvettä, mutta henkilökunta hoiti tilanteen omin voimin.

Rakennustyömaan työntekijät puolestaan vastasivat ennen pelastuslaitoksen tuloa myös ensisammutuksesta katolla. Pelastuslaitos tuli paikalle yhdeksän yksikön ja yhden ensihoitoyksikön voimin.

Tuli saatiin nopeasti hallintaan eikä henkilövahinkoja ei kärsitty. Pelastuslaitoksen arvion mukaan palo sai alkunsa todennäköisimmin tupakoinnista.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat