Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Queen täytti perjantaina Kaisaniemen – HSTV näyttää fanien fiilistelyä konsertin alla

Kaupunki
 
Helsingin Sanomat
Queenin ja Adam Lambertin fanit jammailivat suosikkibiisiensä tahtiin
Queenin ja Adam Lambertin fanit jammailivat suosikkibiisiensä tahtiin
Kaisaniemen puisto täytyy tänä iltana, kun rock-bändi Queen solistinaan Adam Lambert vetävät loppuunmyydyn keikan. Legendaarisen rock-bändin viimeisestä Suomen keikasta on aikaa yli 40 vuotta, ja osa yleisöstä on matkustanut keikalle ulkomailta saakka. Tunnelma Kaisaniemessä oli kohoamassa porttien aukeamisen lähestyessä. Toimittaja: Hanne-Mari Tarvonen, kuvaus ja leikkaus: Esa Syväkuru

Legendaarinen rock-yhtye Queen solistinaan Adam Lambert esiintyi perjantaina Helsingissä Kaisaniemenpuistossa loppuunmyydyllä keikalla. Sadat Lambertin ja Queenin fanit odottivat hyvissä ajoin iltapäivällä porttien edessä keikka-alueelle pääsyä – muutamat olivat saapuneet paikalle aamuvarhain.

Yhdysvaltain Idols-kilpailusta julkisuuteen noussut Lambert aloitti esiintymiset Queenin kanssa viisi vuotta sitten, ja vuosina 2014–2015 kokoonpano teki maailmankiertueen. Kaisaniemeen saapuneista faneista moni oli paikalla juuri Queenin vuoksi, mutta Lambertin haluavat nähdä erityisesti nuoret.

”Lambertin takia me tultiin!” hihkaisevat Minea Mäkelä ja Tiia Korhonen. Tytöt kuitenkin myöntävät Queenin olevan legendaarinen.

”On siistiä nähdä sitäkin.”

Sekä Lambertia että Queeniä katsomaan tulleet Mari ja Karolin olivat odottaneet porttien avautumista puolesta päivästä saakka. Karolin matkusti Belgiasta Suomeen nähdäkseen ihailemansa bändin.

Queen esiintyy Suomessa ensimmäistä kertaa yli 40 vuoteen. Edellisen kerran bändi keikkaili Helsingin Kulttuuritalolla vuonna 1974.

Queenin ja Lambertin yhteistyö kumpuaa vuoden 2009 Amerikan Idols-ohjelmasta, jossa Queenin kitaristi Brian May ja rumpali Roger Taylor vierailivat, kun Lambert kilpaili Idols-voitosta.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat