Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Emil Nurmen katoaminen on edelleen mysteeri – ”On syytä epäillä, että jotain on tapahtunut”

Poliisin saamat vihjeet eivät ole tuottaneet tulosta espoolaisnuorukaisen etsinnöissä.

Kaupunki
 
Liisa Niemi

Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Helsingin keskustasta kadonneen 20-vuotiaan Emil Nurmen sijainti on poliisille edelleen mysteeri.

Viimeisin havainto Nurmesta tehtiin aamuyöllä yhden ja kahden välillä, kun hän poistui ravintola Kappelista. Espoolainen Nurmi oli ravintolassa viettämässä ystäviensä ylioppilasjuhlia.

Poliisin mukaan mikään ei viittaa siihen, että katoamiseen liittyisi rikos. Tapausta käsitellään kadonneen henkilön etsintänä.

Tutkinnanjohtaja Jorma Joki-Anttilan mukaan Nurmen taustassa ei myöskään ole mitään sellaista, minkä perusteella voisi epäillä, että hän olisi halunnut kadota tahallaan.

”Katoamisesta on jo kolme päivää. On syytä epäillä, että jotain on tapahtunut, minkä takia hän ei pysty ilmoittamaan itsestään”, Joki-Anttila kertoo.

Tällä hetkellä poliisi tarkastaa Helsingin keskusta-alueen valvontakameroita. Vielä niistä ei ole selvinnyt mitään Nurmen liikkeistä Kappelista poistumisen jälkeen.

Nurmen katoamiseen liittyvä ilmoitus on kiertänyt laajalti sosiaalisessa mediassa, mutta se ei ole poikinut poliisille vielä mitään merkittäviä vihjeitä.

Katoamiseen liittyviä vihjeitä ja havaintoja voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.espoo@poliisi.fi.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat