Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Pia Panhelaisesta sosiaali- ja terveystoimesta vastaava apulaiskaupunginjohtaja

Uusi apulaiskaupunginjohtaja valittiin, koska tehtävässä toiminut Laura Räty (kok) ilmoitti toukokuussa siirtyvänsä Suomen Terveystalon liiketoimintajohtajaksi.

Kaupunki
 
Kari Pullinen
Pia Panhelainen
Pia Panhelainen Kuva: Kari Pullinen

Helsingin kaupunginvaltuusto valitsi keskiviikon kokouksessaan Pia Panhelaisen (kok) sosiaali- ja terveystoimesta vastaavaksi apulaiskaupunginjohtajaksi. Panhelainen hoitaa virkaa ensi vuoden kesäkuuhun asti.

Uusi apulaiskaupunginjohtaja valittiin, koska tehtävässä toiminut Laura Räty (kok) ilmoitti toukokuussa siirtyvänsä Suomen Terveystalon liiketoimintajohtajaksi.

Panhelaisen nimitys on määräaikainen, koska Helsingin johtamisjärjestelmää ollaan parhaillaan uudistamassa. Kaupunginjohtajien sijaan ensi kuntavaalien jälkeen Helsinkiä johtavat vaaleissa valitut pormestarit.

Sosiaali- ja terveystointa johtavan apulaiskaupunginjohtajan palkka on 12 321 euroa kuukaudelta. Ennen nimitystään Panhelainen toimi Helsingin sosiaali- ja perhepalveluiden osastopäällikkönä. Hän toimi apulaiskaupunginjohtajana myös vuosina 2014 ja 2015, kun Laura Räty työskenteli sosiaali- ja terveysministerinä.

Kaupunginvaltuusto myönsi keskiviikon kokouksessa myös eron sosiaali- ja terveysviraston virastopäällikkö Hannu Juvoselle. Hänen tehtäväänsä hoitaa ensi kesään asti nykyinen vs. virastopäällikkö Juha Jolkkonen.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat