Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Mies sai yli kolmen vuoden vankeustuomion kymmenien alaikäisten tyttöjen hyväksikäytöstä

Oikeuden mukaan miehellä oli ollut useita kontakteja nuoriin alaikäisiin tyttöihin. Hän ei kuitenkaan tavannut tyttöjä fyysisesti.

Kaupunki
 

25-vuotias mies on tuomittu kolmen vuoden ja kuuden kuukauden ehdottomaan vankeusrangaistukseen kymmenien 9–15-vuotiaiden tyttöjen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Miestä syytettiin törkeästä lapsen seksuaalisen hyväksikäytön yrityksestä, 25 lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä sekä kahdesta sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan lasta esittävän kuvan hallussapidosta. Kaikista näistä tuli tuomiot.

Lisäksi mies on tuomittu maksamaan kärsimyksestä vahingonkorvauksia asianosaisille tuhansia euroja.

Helsingin poliisilaitos otti toukokuussa 2014 vastaan lapsen seksuaalista hyväksikäyttöä koskevan tutkintailmoituksen. Tapahtuma-aikana 12-vuotias asianomistaja oli saanut Kik Messenger -sovelluksen kautta seksuaalisia viestejä ja kuvia tuntemattomalta mieheltä. Viestit ja kuvat osoittautuivat syytetyn lähettämiksi.

Miehen asuntoon tehdyn kotietsinnän yhteydessä takavarikoitiin kaksi älypuhelinta, joissa molemmissa oli sim-kortit. Asunnosta löytyi myös seitsemän muuta sim-korttia.

Takavarikoituja laitteita tutkittaessa selvisi, että miehellä oli ollut useita kontakteja nuoriin alaikäisiin tyttöihin ja että keskustelut heidän kanssaan olivat seksuaalissävytteisiä. Tallennemateriaaleista löytyi myös kuva- ja videomateriaalia. Mies ei kuitenkaan ollut tavannut tyttöjä fyysisesti.

Mies otti yhteyttä alaikäisiin tyttöihin sosiaalisen median sovelluksissa Facebookissa, Kik Messengerissä, Instagramissa ja Skypessä.

Yleensä mies yritti aloittaa keskustelun lähettämällä tytölle viestin ”moi”, jonka jälkeen hän kehui tytön ulkonäköä söpöksi ja pyysi lähettämään kuvan itsestään. Tämän jälkeen mies lähetti kuvan sukupuolielimestään.

Osa tytöistä lopetti viestittelyn välittömästi kuvan saatuaan ja esti miehen viestit. Mikäli tyttö kuitenkin jatkoi viestittelyä, muuttuivat miehen viestit seksuaalissävytteiseksi ja hän lähetti useamman valokuvan tai videon sukupuolielimestään.

Mies on myöntänyt, että lähetetyt kuvat ovat hänen lähettämiään. Mies ehdotti myös muutamalle tytölle tapaamista ja seksin harrastamista.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat