Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Helsingin valtuuston vannoutunein yksityisautoilija nähtiin metrossa – miksi, Harry Bogomoloff?

Kulosaarelainen kokoomusvaikuttaja Harry Bogomoloff vakuuttaa käyttävänsä edelleen metron lisäksi autoa ja moposkootteria.

Kaupunki
 
Kimmo Räisänen
Harry Bogomoloff Helsingissä kesäkuussa 2014.
Harry Bogomoloff Helsingissä kesäkuussa 2014. Kuva: Kimmo Räisänen

Helsingin kaupunginvaltuuston 1. varapuheenjohtaja Harry Bogomoloff (kok) on tullut tunnetuksi rääväsuisena poliitikkona, urheilumiehenä – ja kiivaana yksityisautoilun puolustajana. Hänet tunnetaan muun muassa vaalisloganista ”yksityisautoilu kunniaan Helsingissä”.

Keskiviikkona valtuuston kokouksessa Bogomoloff, 72, ilmoitti kuitenkin olevansa nykyään myös metron kiitollinen käyttäjä.

Miksi olet siirtynyt yksityisautoilijasta metron käyttäjäksi, Harry Bogomoloff?

”Olen aina propagoinut voimakkaasti yksityisautoilun puolesta ja olen edelleen sitä mieltä, että julkisen liikenteen pitää pystyä kilpailemaan yksityisautoilun kanssa laadun kautta. Metro on tässä onnistunut.”

”Metro vie ihmiset hyvin nopeasti paikasta A paikkaan B tietenkin edellyttäen, että pysäkit ovat tarpeeksi lähellä esimerkiksi asuinpaikkaa. Itse näen metroraiteet Kulosaaren kotini ikkunasta. Raitiovaunut sen sijaan ruuhkaantuvat jo raiteillaan.”

Käytät siis myös raitiovaunua?

”Käytän kyllä raitiovaunua ja muitakin joukkoliikennevälineitä. Metroa käytän hyvin usein liikkuessani keskustan suuntaan.”

Kuinka vastikään olet siirtynyt julkisen liikenteen käyttäjäksi?

”Ei tämä ole mikään uusi juttu, olen kyllä käyttänyt metroa jo aikaisemmin. Nyt vain sattui käymään niin, että valtuustokaverini näkivät minut metrossa ja ihmettelivät, että ’mitä sä täällä teet?’ Käytän metron ohella edelleen myös autoani. Ja onhan minulla moposkootterikin. Usein lähden sillä liikenteeseen kesäaikaan.”

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat