Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Pyöräilijät valtaavat kadun Pasilassa

Tiistaina järjestettävä mielenilmaus koskee Pasilan muuttuneita liikennejärjestelyjä, joita Helsingin Polkupyöräilijät ry pitää pyöräilijöille ja jalankulkijoille vaarallisina.

Kaupunki
 
Sofia Kuisma

Helsingin polkupyöräilijät ry järjestää kadunvaltauksen tiistaina protestina Pasilan tilapäisille liikennejärjestelyille, yhdistys kertoo tiedotteessaan. Pyöräilijät ja kävelijät valtaavat Ratapihantien ajoradan iltapäivällä kello 16–18.

Pasilan työmaat muuttivat kevyen liikenteen reittejä huhtikuun alussa. Yhdistyksen mielestä väliaikainen pyöräreitti sisältää useita liikennevaloja ja jyrkkiä mutkia, jotka haittaavat liikkumista.

”Kritisoimme tällä nimenomaan nykyistä järjestelyä, joka on erittäin vaarallinen ja hankalakäyttöinen”, kertoo Helsingin polkupyöräilijöiden hallituksen jäsen Tapio Keihänen.

Keihänen ei vielä ennakoi osallistujamäärää. Mielenilmauksessa on hänen mukaansa mukana pyöräilijöiden lisäksi muitakin kansalaisjärjestöjä kuten ympäristöjärjestö Maan ystävät ja liikennepoliittinen järjestö Enemmistö ry.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat