Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Krapularuokaa ja heräteostoksia – hypermarketeissa kävi juhannuspäivänä odotettua enemmän ihmisiä

HS kysyi asiakkailta, mitä juhannuspäivänä tarvitsee kaupasta.

Kaupunki
 
Juhannuspäivänä hypermarketeista ostetaan esimerkiksi krapularuokia ja kakkuvuokia
Juhannuspäivänä hypermarketeista ostetaan esimerkiksi krapularuokia ja kakkuvuokia
Vantaan Koivukylässä K-Citymarket on ensimmäistä kertaa juhannuspäivänä auki. Ihmisiä riitti jonoksi asti. Kysyimme, mitä kaupasta tarttui mukaan. Toimittaja Virve Rissanen HS, kuvaus Jukka Gröndahl HS

Krapularuokaa, myöntää Aino Nipuli, kun häneltä kysyy ostoskassin sisältöä Vantaan Koivukylässä juhannuspäivänä. Kassista löytyy esimerkiksi sipsejä ja dippiä.

Nipuli ei ole suinkaan ainoa, joka etsiytyi hypermarkettiin helteisenä lauantaina. Koivukylän K-Citymarkettiin kertyi iltapäivällä asiakkaita pitkiksi jonoiksi asti. Kaikki haastatellut asiakkaat kiittelevät kaupan aukioloa.

K-citymarket kauppakeskus Sellossa Espoossa on myös täyttynyt lauantaina. Kaupan myymäläpäällikön mukaan ihmisiä on enemmän kuin odotettiin. Ensi vuoden henkilökuntamäärästä ei kuitenkaan vielä voi tehdä päätöksiä, koska viereisen Prisman suunnitelmaa ei tiedetä. Tänä juhannuksena Sellon Prisma pysyi kiinni.

Ainoa auki oleva Prisma pääkaupunkiseudulla sijaitsee Kannelmäessä. Prisman johtaja Ilkka Riiali oletti, että helteisenä päivänä asiakkaita ei kävisi kovin paljon.

”Ihmisiä tulee tasaisesti koko ajan. Varauduimme aika varman päälle, joten vain pieniä jonoja on päässyt syntymään”, Riiali sanoo.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat