Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Rankkasade aiheutti jälleen laajan vesivahingon toimistotalon kellarissa Helsingin keskustassa

Lönnrotinkadulla sijaitsevan toimistohotellin kellari kastui toistamiseen rikkinäisen padotusventtiilin takia.

Kaupunki
 
Liisa Niemi
Pelastuslaitos ja Helsingin vapaapalokunta kävivät kuivattamassa toistamiseen kastunutta toimistotaloa Lönnrotinkadulla. Kuva on lukijan ottama.
Pelastuslaitos ja Helsingin vapaapalokunta kävivät kuivattamassa toistamiseen kastunutta toimistotaloa Lönnrotinkadulla. Kuva on lukijan ottama.

Kamppi

Lönnrotinkadulla sijaitseva toimistotalo kärsi pahoista vesivahingoista maanantaipäivänä, kun sadevesi kasteli rakennuksen kellarin. Helsingin pelastuslaitoksen mukaan kellarin lattialle oli valunut kymmenen senttiä vettä usean sadan neliön alueelle.

Sadevesi pääsi kiinteistön kellaritiloihin kaupungin sadevesijärjestelmästä talon oman rikkinäisen padotusventtiilin kautta.

Noin kello kahden aikaan pelastuslaitos oli saanut pumpattua veden pois kellarista. Helsingin vapaapalokunta jäi vielä paikalle kuivattamaan paikkoja.

Sama rakennus kärsi vesivahingosta myös puolentoista viikon takaisen kovan rankkasateen aikaan. Silloinkin syynä oli epäkunnossa oleva venttiili.

Kellari oli tyhjennetty edellisen vesivahingon kuivaustoimien tieltä. Helsingin pelastuslaitokselta arvioidaan, että kellarin kuivattaminen voi viedä viikkoja. Lattia ei ollut ehtinyt kuivua edellisenkään vesivahingon jäljiltä, ja nyt vesi pääsi kastelemaan talon rakenteet.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat