Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kolmea puukotettiin torstaina Vantaan Korsossa – Poliisi: epäilty jäi kiinni puhuttuaan teosta ravintolassa

Kahta naista puukotettiin torstai-iltapäivänä kaupan edessä. Saman tekijän epäillään puukottaneen myös miestä, joka oli tämänhetkisten tietojen mukaan lähtenyt seuraamaan häntä.

Kaupunki
 
Anu-Elina Ervasti

Poliisi on ottanut torstain ja perjantain välisenä yönä kiinni miehen, jonka epäillään puukottaneen kolmea henkilöä torstaina Vantaan Korsossa. Häntä epäillään törkeästä pahoinpitelystä.

Kaksi puukotuksista tapahtui torstaina iltapäivällä S-marketin edessä. Helsingin Sanomat uutisoi torstaina, että naista ja miestä lyötiin puukolla. Perjantaina poliisi tarkensi kuitenkin tiedotteessaan, että uhreina oli kaksi naista. Toinen heistä oli 31- ja toinen 36-vuotias.

Poliisi sai hälytyksen tapauksesta viiden aikoihin. Poliisin mukaan tapahtumapaikalla makasi maassa kaksi naista, joilla oli ylävartalossaan viiltohaavoja. Sivullisten mukaan paikalla oli ollut pitkä mies veitsi kädessään.

Uhrit vietiin ambulansseilla sairaalaan. Heillä ei ollut hengenvaaraa.

Lisäksi saman tekijän epäillään puukottaneen jalkoihin 28-vuotiasta miestä, joka oli poliisin tämänhetkisten tietojen mukaan lähtenyt seuraamaan häntä kaupalta.

Epäilty otettiin kiinni torstain ja perjantain välisenä yönä paikallisesta ravintolasta. Poliisin mukaan ravintolasta soitettiin yöllä kolmen jälkeen hätäkeskukseen ja kerrottiin asiakkaasta, joka oli sanonut puukottaneensa useita henkilöitä.

Poliisipartio tuli ottamaan miehen kiinni. Aiemmin häntä ei ollut etsinnöistä huolimatta tavoitettu.

Epäilty on poliisin mukaan 22-vuotias ulkomaalainen mies. Helsingin poliisilaitoksen päivystävä komisario Patrik Karlsson kertoi torstaina Helsingin Sanomille, että poliisi tietää epäillyn entuudestaan. Miehen kerrottiin asuvan pääkaupunkiseudulla.

Motiivi on tässä vaiheessa epäselvä, mutta poliisi kuulustelee epäiltyä tänään perjantaina. Puukotuksen uhrit ovat saaneet hoitoa vammoihinsa, ja myös heitä aiotaan kuulustella.

Puukotuksesta ja kiinniotosta uutisoi ensimmäisenä Iltalehti.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat