Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Korson puukotuksista epäilty jäi kiinni

Kahta naista puukotettiin torstai-iltapäivänä kaupan edessä. Saman tekijän epäillään puukottaneen myös miestä, joka oli tämänhetkisten tietojen mukaan lähtenyt seuraamaan häntä.

Kaupunki
 
Anu-Elina Ervasti

Poliisi on ottanut perjantain vastaisena yönä kiinni miehen, jonka epäillään puukottaneen kolmea henkilöä torstaina Vantaan Korsossa. Häntä epäillään törkeästä pahoinpitelystä.

Kaksi puukotuksista tapahtui torstaina iltapäivällä S-marketin edessä. Helsingin Sanomat uutisoi torstaina, että naista ja miestä lyötiin puukolla.

Perjantaina poliisi tarkensi tiedotteessaan, että uhreina oli kaksi naista. Toinen heistä oli 31- ja toinen 36-vuotias.

Poliisi sai hälytyksen tapauksesta kello viiden aikoihin. Poliisin mukaan tapahtumapaikalla makasi maassa kaksi naista, joilla oli ylävartalossaan viiltohaavoja.

Sivullisten mukaan paikalla oli ollut pitkä mies veitsi kädessään. Uhrit vietiin sairaalaan, mutta heillä ei ollut hengenvaaraa.

Saman tekijän epäillään myös puukottaneen jalkoihin 28-vuotiasta miestä, joka oli poliisin tietojen mukaan lähtenyt seuraamaan epäiltyä kaupalta.

Epäilty otettiin paikallisesta ravintolasta. Poliisin mukaan ravintolasta soitettiin yöllä kolmen jälkeen hätäkeskukseen ja kerrottiin asiakkaasta, joka oli sanonut puukottaneensa useita henkilöitä.

Poliisipartio tuli ottamaan kiinni miehen, jota ei etsinnöistä huolimatta oltu tavoitettu.

Epäilty on poliisin mukaan 22-vuotias ulkomaalainen mies. Helsingin poliisilaitoksen päivystävä komisario Patrik Karlsson kertoi torstaina, että poliisi tietää epäillyn entuudestaan. Miehen kerrottiin asuvan pääkaupunkiseudulla.

Teon motiivi oli vielä perjantaina ennen epäillyn kuulustelua epäselvä.

Puukotuksesta ja kiinniotosta uutisoi ensimmäisenä Iltalehti.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat