Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Poliisi epäilee: Naisjoukko ryösti 80-vuotiaan Helsingissä

Tapauksen silminnäkijän mukaan viisi ”kerjäläiseltä” näyttänyttä naista ryösti mieheltä yli 200 euroa.

Kaupunki
 

Poliisi epäilee naisjoukon ryöstäneen 80-vuotiaan miehen Helsingin Sörnäisissä. Poliisi sai ilmoituksen perjantaina, jonka mukaan 80-vuotiaalta mieheltä oli ryöstetty lompakosta 200 euroa.

Poliisi epäilee ryöstöstä naisjoukkoa, jotka näyttivät miehen ja tapauksen silminnäkijän mukaan kerjäläisiltä.

Ryöstetyn kertomuksen mukaan hän oli kävellyt Sörnäisten Rantatietä ABC:n kylmäaseman aidan vieressä, kun valkoinen Ford Transit-merkkinen auto oli pysähtynyt hänen kohdalleen.

”Autosta oli tullut viisi kerjäläisen näköistä naista, jotka olivat yrittäneet kaupata asianomistajalle kultasormuksien näköistä rihkamaa. Mies kertoi yrittäneensä hätistellä naisia pois kimpustaan, jolloin naiset olivat työntäneet hänet aitaa vasten ja ottaneet väkisin lompakon hänen taskustaan”, poliisitiedotteessa kerrotaan.

”Tämän jälkeen tekijät olivat nousseet takaisin autoon ja mies oli kävellyt heidän peräänsä. Naiset olivat antaneet miehelle hänen lompakkonsa takaisin.”

Tämän jälkeen mies kertoi poliisille, että hänen lompakostaan puuttui 200 euroa seteleinä ja kaikki kolikot. Lompakosta oli myös hävinnyt hänen kotinsa Abloy Exec-mallinen vara-avain.

Mies sanoi poliisille kärsivänsä sydänviasta ja tasapainohäiriöistä.

Tapauksen nähnyt sivullinen henkilö kertoi poliisille nähneensä tapahtumat noin 20 metrin päästä. Auton rekisteritunnus on todistajan mukaan M4814BM. Autoa kuljetti mies, todistaja kertoi.

Poliisi pyytää havaintoja ja vihjeitä edellä mainitusta autosta ja sen liikkeistä osoitteeseen ryosto.helsinki@poliisi.fi. Asiaa tutkitaan ryöstönä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat