Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Parikymppinen mies riehui ja kivitti Myllypuron metroasemalla

27-vuotias mies heitti vartijoita isoilla kivillä, juoksi metroradalla sekä puhui metron vartijoille sekavia.

Kaupunki
 

Myllypuron metroasemalla riehui perjantain ja lauantain vastaisena yönä 27-vuotias mies. Mies kivitti muun muassa metroaseman ovia, Kehä Ykkösellä liikkuvia autoja sekä asemalla olleita vartijoita.

Poliisitiedotteen mukaan mies heitteli vartijoita isoilla kivillä. Mies oli myös tehnyt ”raivoisasti vastarintaa”, kun vartijat yrittivät ottaa miestä kiinni. Mies saatiin lopulta kiinni ja hänet toimitettiin poliisin huomaan.

Kivityksen lisäksi mies oli juoksennellut metroradalla, vetänyt hätäkahvasta sekä puhunut metron vartijoille hätäpuhelimen kautta. Poliisitiedotteen mukaan miehen puheet olivat ”sekavia”.

Tämän lisäksi mies oli myös ottanut metroradan huoltoalueelta lapion, jolla hän yritti rikkoa eri esineitä.

Riehunnan seurauksena Myllypuron metroasemalla hajosi suuri turvalasi (90x200 senttimetriä) ja turvalasin ovenkarmit. Kivitys osui kuulo- ja näköhavaintojen perusteella myös Kehä Ykkösellä liikkuneisiin autoihin. Autojen omistajat eivät ole vielä ilmoittaneet, millaisia vahinkoja autoihin on tullut.

Poliisi tutkii miehen riehumista vahingontekoina, pahoinpitelyn yrityksinä sekä järjestystä ylläpitävän henkilön vastustamisina.

Henkilöitä, joiden autoihin on osunut kiviä lauantaina Kehä Ykkösellä kello 1.40–2 välisenä aikana, pyydetään ottamaan yhteyttä poliisiin numeroon 029 547 4227.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat