Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Helsingin Rautatientorilla yhdeksän miehen joukkotappelu – ”jotain tyttöjä tappelun syntymiseen liittyy”

Helsingin Rautatientorilla potkittiin ja hakattiin kolmea miestä päähän sunnuntain vastaisena yönä.

Kaupunki
 
Roni Rekomaa / Lehtikuva
Kuva: Roni Rekomaa / Lehtikuva

Helsingin keskustassa Rautatientorilla tapahtui lauantain ja sunnuntain välisenä yönä joukkotappelu. Tappelussa oli osallisena yhdeksän ulkomaalaistaustaista miestä.

”Jotain tyttöjä tappelun syntymiseen liittyy. Tappelun tarkemmista motiiveista ei ole vielä selvinnyt mitään, sillä he puhuivat arabiaa. Nyt täytyy ottaa tulkit käyttöön”, sanoo rikosylikonstaapeli Mika Myöhänen.

Tappelu alkoi parikymmentä minuuttia puolen yön jälkeen, kun kuuden miehen ryhmä hyökkäsi kolmen miehen ryhmän kimppuun. Isommasta ryhmästä etenkin yksi mies käyttäytyi poikkeuksellisen aggressiivisesti. Hän hyökkäsi kolmen miehen päälle.

Poliisipartion saapuessa paikalle vartijat olivat ehtineet ottaa kyseisen miehen kiinni.

Hyökkäyksen kohteeksi joutuneet miehet saivat pahoinpitelyn yhteydessä ruhjeita. Kahden miehen paita myös repeytyi. Miehet kertoivat muun muassa saaneensa lyöntejä ja potkuja sekä kasvoihin että selkään.

Tappeluun liittyneiden naisten osuus tapahtumiin on yhä auki. Yksi hyökkäyksen kohteista joutuneista miehistä kertoi ”yrittäneensä puolustaa paikalla olleita tyttöjä”. Kyseinen mies oli saanut nyrkistä nenäänsä ja huuleensa. Nenään tuli verestävä haava.

Poliisi otti hyökkääjäjoukosta yhden miehen kiinni. Suurin osa isommasta joukosta oli poistunut paikalta. Kiinniotettu mies toimitettiin poliisin tiloihin. Miehen henkilöllisyyttä selvitetään. Asiaa tutkitaan pahoinpitelyinä.

”Kuulustelemme juuri nyt yhtä osallista, joka oli poliisipartion mukaan kaikkein aggressiivisin”, Myöhänen sanoo.

”Kuulustelujen jälkeen selviää ainakin motiivi.”

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat