Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Korson kolmoispuukotus lähti suunsoitosta – epäilty vangittu

Vantaan Korsossa kolmen ihmisen puukotuksesta epäiltynä on vangittu 21-vuotias mies.

Kaupunki
 

Vantaan Korsossa viime viikolla sattuneesta puukotuksesta epäilty mies on vangittu maanantaina Vantaan käräjäoikeudessa. Häntä epäillään todennäköisin syin kahdesta törkeästä pahoinpitelystä ja tapon yrityksestä.

Vangittu on 21-vuotias. Poliisi pidätti puukotuksesta epäiltynä myös 19-vuotiaan miehen, mutta hänet on vapautettu maanantaina kuulustelujen jälkeen.

Poliisi kuvailee suunsoitoksi tilannetta, josta tapahtumat torstaina iltapäivällä saivat alkunsa.

”Siinä on ollut puolin ja toisin huutelua. Tilanne on ollut hyvin sekava, mutta kaksi naista on tosiaan saanut osumia epäillyn käyttämästä veitsestä”, kuvailee komisario Laura Naumanen Itä-Uudenmaan poliisista.

31- ja 36-vuotiaat naiset saivat viiltohaavoja ylävartaloonsa, mutta molemmat pääsivät sairaalasta jo perjantaina. Mitään huutelua kummempaa motiivia teolle ei ole paljastunut eivätkä ihmiset ilmeisesti tunne toisiaan ennestään.

Kaupan lähellä oli puukotuksen sattuessa paljon väkeä. Osa heistä lähti seuraamaan puukottajaa, kun tämä lähti pois tapahtumapaikalta ja radan toiselle puolelle. Yksi seuraajista oli pyörällä liikkunut 28-vuotias mies. Häntä puukottaja iski jalkoihin. Mies on yhä sairaalassa, mutta hänen tilansa on vakaa eikä hänen henkensä ole vaarassa.

19-vuotiasta miestä ei enää epäillä itse pahoinpitelyistä, mutta poliisi selvittää yhä hänen rooliaan tapahtumissa.

Epäiltyjä puukottaja jäi kiinni, kun hän kertoi teoistaan ravintolassa. Ravintolasta soitettiin asiasta yöllä hätäkeskukseen.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat