Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Espoon Jorvin sairaalan psykiatrisella osastolla pieni tulipalo

Tarjoiluastia syttyi liekkeihin henkilökunnan keittotiloissa maanantaina iltapäivällä. Yksi henkilö toimitettiin päivystykseen savulle altistumisen vuoksi.

Kaupunki
 
Markku Ulander
Espoon Jorvin sairaalassa syttyi maanantaina pieni tulipalo.
Espoon Jorvin sairaalassa syttyi maanantaina pieni tulipalo. Kuva: Markku Ulander

Espoossa Jorvin sairaalaan psykiatrisella osastolla syttyi maanantaina pieni tulipalo, kun tarjoiluastia syttyi liekkeihin ja suli hellalle henkilökunnan keittotiloissa.

Onnettomuus tapahtui viiden aikaan iltapäivällä Karvasmäentiellä. Sairaalan vartija yritti sammuttaa paloa ja altistui samalla savulle. Hänet toimitettiin Jorvin päivystykseen.

Palomestari Tommi Varjonen Länsi-Uudenmaan pelastuslaitokselta kertoo, että sairaalan henkilökunta ja osastolla olleet ihmiset olivat jo ulkona rakennuksesta palokunnan saapuessa paikalle. Paniikkia ei ehtinyt syntyä, vaan palo saatiin sammutetuksi nopeasti eikä se levinnyt rakenteisiin tai muuhun irtaimistoon.

Jorvin sairaala on osa Helsingin yliopistollista keskussairaalaa (HYKS). Sairaalassa hoidetaan kirurgisia, psykiatrisia, lastentautien, naistentautien ja synnytysten, keuhkosairauksien, neurologian ja sisätautien potilaita.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat