Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Helsingin kantakaupungissa saa taksikyydin loppukuun ajan kympillä – ”Tämä ei ole vastaisku Uberille”

Heinäkuun ajaksi lanseeratulla kampanjalla halutaan houkutella lisää asiakkaita hiljaisina aikoina. Kampanja on suunnattu Taksi Helsinki -sovelluksen käyttäjille.

Kaupunki
 
Heikki Saukkomaa / Lehtikuva
Taksi Helsingin mukaan on mahdollista, että etua laajennetaan kampanja-aikana myös puhelimitse tehtyihin tilauksiin.
Taksi Helsingin mukaan on mahdollista, että etua laajennetaan kampanja-aikana myös puhelimitse tehtyihin tilauksiin. Kuva: Heikki Saukkomaa / Lehtikuva

Heinäkuun ajan Helsingin kantakaupungin alueella saa taksikyydin kymmenellä eurolla. Maanantaina alkaneen kampanjan avulla halutaan saada selville, vaikuttaako halvempi hinta kyytien määrään etenkin hiljaisena kesäaikana. Matka keskustassa maksaa tavallisesti noin 15 euroa.

”Heinäkuu on aavistuksen hiljaisempi taksikyytien osalta, ja haluamme seurata vaikuttaako hinta kyytien määrään”, perustelee Taksi Helsingin markkinointi- ja viestintäkoordinaattori Pia Pouttu.

Kampanja on suunnattu kesäkuun alussa julkaistun Taksi Helsinki -sovelluksen käyttäjille. Kampanjahinnan saa sovellusta käyttävä arkipäivisin klo 10–14 välisenä aikana.

Pouttu kiistää, että kyseessä olisi vastaisku kiistellylle taksipalvelu Uberille, jonka hinnat ovat halvempia kuin tavallisten taksien.

”Suoranaisesti tämä ei ole vastaisku Uberille, en tiedä onko heillä tällaisia kiinteitä hintoja. Meillä on ollut sovellus vuosia ennen Uberia”, Pouttu sanoo.

Poutun mukaan on mahdollista, että etua laajennetaan kampanja-aikana myös puhelimitse tehtyihin tilauksiin.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat