Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

”Hyvät unenlahjat” koituivat harmiksi – mies jäi lukkojen taakse linja-autoon Kampissa

Linja-autoon unohtunut mies poistui auton takaovesta hätäkahvan avulla. Yhtiön mukaan kuljettajalle seuraa tapahtuneesta puhuttelu.

Kaupunki
 
Liisa Niemi

Kamppi

Bussissa nukkunut matkustaja unohtui Savonlinjan linja-auton kyytiin Kampin terminaaliin varhain torstaiaamuna.

Linja-autoon unohdettu mies kirjoitti Facebookissa nukahtaneensa autoon ja jääneensä sinne jumiin, kun kuljettaja oli lähtenyt tarkistamatta autoa.

Mies oli vielä linja-autossa sisällä Facebook-päivitystä tehdessään. Päivityksessä hän pyysi, että joku tulisi päästämään hänet ulos.

Päivitys lähti nopeasti leviämään. Myös Savonlinja reagoi päivitykseen pyytämällä miestä olemaan heihin yhteydessä, jos kyseessä on Savonlinjan auto.

Savonlinjan liiketoimintajohtajan Kai Honkasen mukaan jumiin jäänyt matkustaja otti itse yhteyttä liikennöitsijään.

Honkasen mukaan mies ei ehtinyt olla kovinkaan montaa minuuttia jumissa autossa. Hän pääsi lopulta poistumaan omatoimisesti auton takaovesta hätäkahvan avulla.

”Kaverilla on ollut todella hyvät unenlahjat, kun on muut ihmiset hävinneet ympäriltä ja rahtiluukut pamahdelleet kiinni, eikä ole vielä siihen herännyt”, Honkanen sanoo.

”Mutta kuljettajan mokahan tämä on.”

Normaalisti kuljettaja kiertää ajon jälkeen auton läpi ja kerää löytötavarat mukaansa. Tällä kertaa hän ei Honkasen mukaan kuitenkaan ollut tehnyt tarkistusta kunnolla eikä huomannut nukkuvaa asiakasta.

Savonlinja on ollut tapahtuneen jälkeen yhteydessä autoon unohtuneeseen matkustajaan. Kai Honkasen mukaan kuljettajalle seuraa tapahtuneesta puhuttelu.

Honkasen mukaan on harvinaista, että matkustaja nukkuisi päätepysäkille asti ja unohtuisi autoon. Silti sitäkin sattuu aina joskus. Tavanomaisempaa on nukahtaa niin, että ajaa oman pysäkkinsä ohi, Honkanen kertoo.

Korjaus 15.7. 9.20: Savonlinjan liiketoimintajohtajan nimi on Kai Honkanen, ei Honkonen, kuten jutussa aiemmin kerrottiin.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat