Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Pääkaupunkiseudun liikenteessä poikkeuksia lauantaista eteenpäin – lähijunaliikenne ja autoliikenne takkuilevat

Osa lähijunista joutuu ohittamaan asemia viikonloppuna ja rakennustyöt haittaavat autoliikennettä Vallilassa ensi viikolla.

Kaupunki
 
Liisa Niemi

Pääkaupunkiseudun lähijunaliikenteessä on poikkeuksia viikonloppuna. Pasilan aseman pohjoispuolella tehtävien vaihdetöiden takia osa junista joutuu ohittamaan joitain asemia.

Poikkeukset koskevat junia K, P, N, T ja I.

Junat P, N ja T eivät pysähdy Helsingin suuntaan ajaessaan Käpylässä ja Oulunkylässä lauantain kello 22.50 ja sunnuntain kello 00.50 välillä.

Käpylän ja Oulunkylän matkustajat pääsevät keskustan suuntaan parhaiten asemien läheisyydessä pysähtyvillä linja-autoilla 64, 67, 611, 614 ja 615.

Sunnuntaina Tikkurilan suuntaan menevät junat I, N ja T eivät myöskään pysähdy Käpylässä ja Oulunkylässä aamukuuden ja puolenpäivän välillä.

Helsingistä ja Pasilasta voi matkustaa Käpylään ja Oulunkylään vaihtamalla Pukinmäessä vastasuunnan junaan.

K-junat puolestaan kulkevat sunnuntaiaamupäivänä kymmenestä kahteentoista vain Tikkurilan ja Keravan välillä. Junat Keravalta Tikkurilaan kulkevat normaalin aikataulun mukaan, mutta Tikkurilasta Keravan suuntaan menevät junat lähtevät viisi minuuttia normaaliaikataulua myöhemmin.

Rakennustyöt puolestaan haittaavat autoliikennettä Teollisuuskadulla Vallilassa ensi viikon maanantaista alkaen sunnuntaihin asti.

Teollisuuskadun jatkeen rakennustyöt vaikuttavat liikenteeseen Jämsänkadun ja Ratapihantien välisellä pätkällä.

Poikkeusjärjestelyt hoidetaan liikenteenohjauslaitteiden ja liikenteenohjaajien avulla. Rakennustyöt eivät vaikuta kevyeen liikenteeseen tai joukkoliikenteeseen.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat