Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Törkeästä raiskauksesta epäiltyä miestä etsitään yhä Espoossa – poliisi julkaisi uusia tuntomerkkejä

Poliisin saamat vihjeet eivät ole toistaiseksi johtaneet epäillyn henkilöllisyyden selviämiseen

Kaupunki
 

Poliisi ei ole onnistunut tekemään läpimurtoa Espoon keskuksessa sunnuntaina 10. heinäkuuta tapahtuneen epäillyn törkeän raiskauksen tutkinnassa. Länsi-Uudenmaan poliisilaitos julkaisi tiistaina lisää tuntomerkkejä, joiden toivotaan johtavan tapauksen selviämiseen.

Poliisin etsinnässä olevan miehen epäillään raiskanneen naisen Vanhan Ratavallin kohdalla, Kirkkojärventien ja Kylävainiontien välissä, noin kello 22 toissa sunnuntaina.

Poliisin mukaan uhrille tuli tilanteessa teräaseella aiheutettuja vammoja.

Rikoksesta epäilty mies on mustaihoinen, noin 180 senttimetriä pitkä ja noin 30-vuotias. Hänellä on mustat, lyhyehköt ja kiharat hiukset. Miehen parransänki ulottui tapahtumahetkellä korvien vierestä leuan alle.

Epäilty oli pukeutunut mustaan paitaan tai takkiin, jonka selässä on tekstiä. Poliisi kuvailee paidan tai takin olevan myös mahdollisesti kiiltäväpintainen ja kahiseva. Jalassaan miehellä oli siniset farkut.

Jossain kohtaa miehen vaatetusta näkyi poliisin mukaan Adidaksen brändinä tunnetut ”kolme raitaa”.

Kaulassaan epäilty kantoi ketjua, josta roikkui risti.

Länsi-Uudenmaan poliisi tiedotti tiistaina, etteivät siihen mennessä saapuneet yleisövihjeet olleet johtaneet epäillyn henkilöllisyyden selviämiseen. Poliisi pyytääkin tapauksesta tietäviä tai silminnäkijähavaintoja tehneitä ottamaan yhteyttä numeroon 029 541 3031 tai lähettämään sähköpostia osoitteeseen vihjeet.espoo@poliisi.fi

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat