Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Poliisi epäilee Kallion räjähdyksen alkaneen kaasuputkesta

Kaupunki
 
Lukijan kuva
Räjähdys tapahtui perjantai-iltana kello yhdeksän jälkeen asuinkerrostalossa Franzeninkadun ja Fleminginkadun kulmassa osoitteessa Fleminginkatu 8.
Räjähdys tapahtui perjantai-iltana kello yhdeksän jälkeen asuinkerrostalossa Franzeninkadun ja Fleminginkadun kulmassa osoitteessa Fleminginkatu 8. Kuva: Lukijan kuva

Poliisi tiedotti lauantaina epäilevänsä, että Kallion perjantai-iltainen asuntoräjähdys alkoi kaasuputkesta. Päivystävä palomestari kertoi jo myöhään perjantaina HS:lle, että kyseessä oli todennäköisesti kaasuräjähdys.

Syttymissyyn tutkinta jatkuu viikonlopun ajan, ja poliisi kertoo asiasta lisää aikaisintaan maanantaina.

Räjähdys tapahtui perjantai-iltana kello yhdeksän jälkeen asuinkerrostalossa Franzeninkadun ja Fleminginkadun kulmassa osoitteessa Fleminginkatu 8 Franzéninaukion laidalla.

Lauantaina Helsingin pelastuslaitos kertoi, että räjähtänyt asunto sijaitsee talon neljännessä kerroksessa ja että asunnon ikkunoista löivät ulos pahimmillaan metrien pituiset liekit. Asunnossa asunut keski-ikäinen mies loukkaantui vakavasti ja on sairaalahoidossa. Hän oli tapahtumahetkellä asunnossa yksin. Kolme muuta ihmistä loukkaantui lievästi savun hengittämisen takia.

Koska huoneiston ovi oli auki, savu levisi neljännestä kerroksesta ylöspäin rappukäytävään ja muihin asuntoihin. Kolme asukasta joutui tilapäismajoitukseen savuvahinkojen takia, ja kuudelle ihmiselle annettiin kriisiapua.

Kaasun aiheuttamat asuntopalot ovat Suomessa hyvin harvinaisia.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat