Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Auton peräkoukkuun kytketty koira raahautui kuoliaaksi Sipoossa – Poliisi: tapahtuma oli vahinko

Kaupunki
 

Koiran omistaja hinasi vahingossa lemmikkiään auton perässä Sipoossa viime viikon keskiviikkona, kertoo Itä-Uudenmaan poliisi. Koira kuoli tilanteessa.

Immersbyntiellä sattunut tapaus on herättänyt runsaasti keskustelua sosiaalisessa mediassa. Poliisin selvitysten perusteella koiraa ei raahattu auton peräkoukkuun kytkettynä tarkoituksellisesti, vaan kyseessä oli vahinko.

Koiran omistaja ilmoittautui itse poliisille.

Traaginen tilanne pääsi poliisin mukaan syntymään, kun 13-vuotias uroskoira oli kytketty hihnastaan pihalla olleen auton peräkoukkuun, jotta se pysyisi erossa perheen narttukoirasta, jolla oli juoksuaika.

Koiran omistaja ei poliisin mukaan tiennyt uroskoiran olevan kytkettynä autoon, vaan oletti sen olevan auton kyydissä. Tämän jälkeen hän lähti ajamaan läheiselle tallilleen. Perille tultuaan hän huomasi, että koira oli raahautunut auton perässä ja kuollut sen seurauksena.

Poliisi lopettaa asian tutkinnan, koska tapaukseen ei epäillä liittyvän rikosta. Eläinsuojelurikos edellyttää lain mukaan tahallisuutta tai törkeää huolimattomuutta.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat