Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Sukeltajat nousivat pintaan Espoossa – veneilijä alkoi rähistä ja löi yhtä airolla päähän

Veneilijä ryhtyi hätistelemään sukeltajia, kun nämä nousivat pintaan järvellä Espoon Velskolassa

Kaupunki
 

Veneilijän epäillään pahoinpidelleen sukeltajaa airolla hakkaamalla Espoon Velskolassa. Rikosilmoituksen mukaan neljän miehen ryhmä oli ollut sukeltamassa Saarijärventien uimarannan lähistöllä tiistaina 19. heinäkuuta iltaseitsemän aikaan, kun veneilijä alkoi hakata yhtä sukeltajista airolla päähän.

Poliisi tiedotti asiasta tämän viikon tiistaina. Länsi-Uudenmaan poliisin mukaan tapahtuneesta ei ilmoitettu heti viranomaisille, vaan tieto tuli myöhemmin sähköisenä rikosilmoituksena.

Poliisi ei ollut tämän viikon tiistaihin mennessä päässyt vielä kuulemaan asianomistajaa, mutta rikosilmoitukseen kirjattujen tietojen mukaan tuntematon veneilijä oli aloittanut hyökkäyksensä, kun sukeltajat nousivat pintaan.

Veneilijän kerrotaan paitsi hakanneen yhtä sukeltajista airolla päähän myös huutaneen ja hätyytelleen koko sukeltajien ryhmää kauemmaksi rannasta.

Poliisi pyytää välikohtauksen nähneitä tai siitä jotain muuta tietäviä ottamaan yhteyttä. Pahoinpitelystä epäilty veneilijä on sukeltajien mukaan 55–65-vuotias mies, jonka seurassa rannalla oli hieman nuorempi nainen. Vihjeet voi ilmoittaa puhelimitse numeroon 029 541 3031 tai sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.espoo@poliisi.fi.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat