Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Viemäriremontti sotkee Nordenskiöldinkadun liikennettä kaksi viikkoa – Bussi korvaa raitiolinjoja Alppilassa

Maanantaina lomilta palaavia ihmisiä odottavat uudet järjestelyt myös Keski-Pasilassa

Kaupunki
 

Maanantaista lähtien seuraavien kahden viikon ajan raitiolinjat 2 ja 3 eivät aja Alppilassa ja Taka-Töölössä. Niitä korvaa bussi 2X aina elokuun 14. päivään saakka.

”Vauhtitien sadevesiviemärin remontti katkaisee nyt Nordenskiöldinkadun ratikkaliikenteen. Toisaalta maanantaina raitiolinja 8 palaa normaalirytmiin”, kertoo joukkoliikenteestä vastaava apulaiskaupunginjohtaja Pekka Sauri (vihr.).

Vauhtitien sadevesiviemärin remontti on aiheuttanut poikkeusjärjestelyjä ja kaistojen poistoja alkukesästä lähtien sekä Nordenskiöldinkadulla että Töölönlahden pohjoispäässä Helsinginkadulla.

Poikkeusjaksolla raitiolinja 2 ajaa reittiä Ooppera-Töölö-Eira ja linja 3 vastakkaiseen suuntaan Ooppera-Kallio-Eira.

Bussi 2X ajaa kahden viikon ajan Runeberginkadun ja Brahenkadun väliä Topeliuksenkadun, Nordenskiöldinkadun ja Viipurinkadun kautta.

Maanantaina lomilta palaavia ihmisiä odottavat uudet järjestelyt myös Keski-Pasilassa. Junatien urakoitsijoiden joukkoon liittyy Helsingin energiayhtiö Helen, joka aloittaa oman kaukolämpöurakkansa.

”Työmatkalaisten kannalta on hyvä, että Kivikon eritasoliittymän iso urakka on saatu valmiiksi Kehä I:llä”, Sauri sanoo.

Kehä I:n rakennustyöt ahdistavat liikkujia etenkin Espoossa. Myös Vantaalla Kehä III:lla siltaurakka Vantaanjoen sillalla on vielä kesken.

Espoossa Länsiväylällä alkaa iso urakka Kaitaalla maanantaina. Länsiväylän ali rakennetaan uusi katuyhteys. Katu-urakan vuoksi Kauppakeskus Liilan länsipuolella alkaa louhinta, joka jatkuu lokakuulle asti.

Tapiolassa katuverkon myllääminen jatkuu vielä pitkään, mutta Pohjantien urakka alkaa jo selkiintyä. Elokuussa Pohjantielle on määrä siirtää myös väliaikainen bussiterminaali.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat