Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Nuorisojoukon epäillään varastaneen rahaa väkivallalla uhkailemalla Helsingissä

Kaupunki
 

Nuorisojoukon epäillään varastaneen rahaa uhkailemalla sivullista väkivallalla Helsingin Oulunkylässä sunnuntai-iltana. Maaherrantien lähistöllä sattunutta tapausta tutkitaan epäiltynä ryöstönä.

Tapauksen tutkinnanjohtajan, rikoskomisario Mikko Halmeen mukaan isommasta nuorisoporukasta on irtautunut pari henkilöä, jotka ovat uhrin kertomuksen mukaan väkivallalla uhkailemalla saaneet tämän luovuttamaan heille rahaa.

”Hänen lähettyvillään on uhrin kertomuksen mukaan ollut isompi nuorisojoukko, joista kaksi on esittänyt uhkauksia ja hän on kokenut, että rahaa pitää antaa”, Halme sanoo.

Poliisin mukaan vain yhtä henkilöä olisi uhkailtu. Ilta-Sanomien silminnäkijä sen sijaan kertoi, että useampia ihmisiä olisi yritetty ryöstää. Tästä ei Halmeen mukaan ole näyttöä.

Poliisi tavoitti sunnuntai-iltana jonkin matkan päästä epäiltyä ryöstöpaikkaa neljä alaikäistä, 13–15 vuotiasta ihmistä. Heidän henkilöllisyytensä selvitettiin, mutta heidän osallisuutensa mahdolliseen väkivallalla uhkaamiseen on vasta selvityksessä.

”Ketään ei otettu kiinni, koska tavoitetut henkilöt olivat niin nuoria. Muu porukka on ilmeisesti ollut enemmän tai vähemmän samanikäistä.”

Tapauksen tutkinta jatkuu.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat