Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Tähtikokki Jamie Oliverin lehti suosittelee Flow-festivaalia – ”Luvassa on täydellinen viikonloppu”

Lehti suosittelee myös yöpymään Scandic-hotelli Paadessa Kalliossa ja maistamaan tilliä ja akvaviittia.

Kaupunki
 
Katarina Sällylä
”Joka elokuu Helsinki herää eloon upean Flow-festivaalin musiikin myötä”, lehdessä kirjoitetaan. Ilta laskeutui festivaalin ylle viime vuoden elokuussa.
”Joka elokuu Helsinki herää eloon upean Flow-festivaalin musiikin myötä”, lehdessä kirjoitetaan. Ilta laskeutui festivaalin ylle viime vuoden elokuussa. Kuva: Katarina Sällylä

Suomessakin suursuosiota nauttivan brittiläisen tähtikokin Jamie Oliverin oman lehden uusin numero hehkuttaa elokuussa Helsingissä järjestettävää Flow-festivaalia.

”Joka elokuu Helsinki herää eloon upean Flow-festivaalin musiikin myötä”, yksi lehden kantavista voimista, toimittaja Andy Harris kirjoittaa.

”Lisää tähän vielä herkullisia, skandinaavisia piknik-klassikoita, kansainvälisiä makuja tarjoavia ruokarekkoja, leuto sää ja vapaaehtoista nähtävyyksien katselua, ja luvassa on täydellinen viikonloppu”, Harris kirjoittaa.

Flow-festivaalin lisäksi Harris kehottaa vierailemaan Hietalahden ja Hakaniemen kauppahalleissa sekä Kauppatorilla. Tuliaisiksi hän suosittelee niiden antimia: makeaa sinappia, säilöttyä silakkaa, tuoreita tillinippuja, akvaviittia, punajuurella maustettua graavilohta ja savustettua poroa.

Ruokapaikoista hän suosittelee trendikokki Richard McCormickin The Cock ja Sandro ravintoloita, ja yöpymiseen Kalliossa sijaitsevaa Scandic-hotelli Paatta.

Jamie-nimisen ruoka- ja lifestylelehden päätoimittaja on Jamie Oliver itse. Lehti ilmestyy 45:ssä maassa ja siitä on olemassa myös paikalliskielellä ilmestyviä versioita esimerkiksi Italiassa, Kreikassa, Hollannissa ja Turkissa. Lehden levikki on yhteensä noin 175 000.

Lehti on voittanut esimerkiksi Britannian aikakauslehtien kustantajien liiton palkinnon parhaasta kansainvälisestä kuluttajamediabrändistä.

Jamie Oliver on tullut tunnetuksi ruokaohjelmistaan ja -kirjoistaan sekä lukuisista ravintoloistaan ympäri maailman.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat