Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Vantaalla saa nyt poimia kädet täyteen kesäkukkia – ilmaiseksi

Vantaan kaupungin ylläpitämillä maisemapelloilla ovat ensimmäiset kukat poimittavissa.

Kaupunki
 
Outi Pyhäranta / HS
Maisemapeltoja löytyy myös Helsingistä ja Espoosta. Kuvassa Päivi Vepsäläinen kerää hunajankukkia Helsingin Haltialassa kaupungin maisemapellolla.
Maisemapeltoja löytyy myös Helsingistä ja Espoosta. Kuvassa Päivi Vepsäläinen kerää hunajankukkia Helsingin Haltialassa kaupungin maisemapellolla. Kuva: Outi Pyhäranta / HS

Mikäs sen sulokkaampaa kuin poimia syli täyteen auringonkukkia ja hunajakukkia aurinkoisena kesäpäivänä. Vantaalaiset voivat nyt täyttää kodin maljakot vedellä ja kirmata kaupungin maisemapelloille, sillä niiden ensimmäiset kukat ovat poimittavissa.

Pelloilla kasvaa auringonkukkaa, ruiskukkaa, kehäkukkaa ja hunajakukkaa. Lämpimän kesän myötä ensimmäiset auringonkukatkin näyttävät jo keltaisia kasvojaan.

Kukkia on mahdollista poimia viidellä pellolla: Seutulassa Katriinantien ja Katriinankujan kulmauksessa, Vantaankoskella Isontammentien ja Kinkerikujan risteyksessä, Simonkylässä Simonkalliontien ja Kallioruohontien risteyksessä ja Tikkurilassa Kuninkaalantien ja Takojantien kulmauksessa (Takojantie 20) sekä Koisotie 7:n ja lammasaitauksen välissä oleva peltoalueella.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat