Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Helsinki perusti neljä isoa johtajanvirkaa – palkka 12 000 euroa kuussa

Kaupunki
 

Helsinkiin perustetaan neljä uutta toimialajohtajan virkaa 1. syyskuuta alkaen. Kaupunginhallitus päätti asiasta maanantaina.

Samalla kaupunginhallitus päätti, että julkinen haku toimialajohtajien virkojen täyttämiseksi käynnistetään heti, kun virat on perustettu. Esitykset johtajiksi pyritään saamaan kaupunginvaltuuston päätettäväksi marraskuun lopun kokoukseen.

Toimialajohtajien virat liittyvät Helsingin suureen johtamisjärjestelmän muutokseen. Kaupungin nykyinen virasto-organisaatio muuttuu pormestarijohtoiseksi toimialaorganisaatioksi kesäkuun alusta 2017.

Nykyiset 31 virastoa ja liikelaitosta lakkaavat tuolloin olemasta ja tilalle tulevat kasvatuksen ja koulutuksen, kaupunkiympäristön, kulttuurin ja vapaa-ajan sekä sosiaali- ja terveystoimialat.

Virat ovat enintään seitsemän vuoden mittaisia. Kulttuurin ja vapaa-ajan toimialajohtajan kokonaispalkka on 10 000 euroa kuukaudessa ja kolmen muun toimialajohtajan kokonaispalkka 12 000 euroa kuukaudessa.

Toimialajohtajien esimies uudessa johtamisjärjestelmässä on keskushallinnon kansliapäällikkö. Kansliapäällikön virka perustettiin kesäkuussa.

Haku virkaan päättyi eilen maanantaina. Määräaikaan mennessä hakemuksia kansliapäälliköksi tuli 23. Viranhaltijasta pyritään päättämään syyskuun lopun kaupunginvaltuuston kokouksessa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat