Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Helsingin liikenteessä vuoden ensimmäinen kuolonuhri – raitiovaunusta poistunut mies jäi vastakkaisesta suunnasta tulleen vaunun alle

Onnettomuudessa kuoli noin 60-vuotias mies.

Kaupunki
 
Carmina Ndahiro
Onnettomuus sattui torstaina iltakymmenen jälkeen Jalavatien pysäkillä Mannerheimintiellä.
Onnettomuus sattui torstaina iltakymmenen jälkeen Jalavatien pysäkillä Mannerheimintiellä. Kuva: Carmina Ndahiro

Mannerheimintiellä Helsingin Meilahdessa torstai-iltana sattuneen ja jalankulkijan kuolemaan johtaneen raitiovaunuturman tapahtumankulku on saatu selville. Raitiovaunun alle jäi poliisin mukaan noin 60-vuotias mies.

”Mies oli poistunut pysäkillä raitiovaunusta ja lähtenyt ylittämään raitiovaunurataa. Hän jäi toisesta suunnasta tulleen raitiovaunun alle ja sai kuolemaan johtaneet vammat”, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Pekka Seppälä.

Raitiovaunu, jonka alle mies jäi, oli matkalla keskustan suuntaan.

Syyllisyyskysymykset ovat Seppälän mukaan vielä auki. Turman yksityiskohtia selvitetään kuulemalla raitiovaununkuljettajaa ja silminnäkijöitä.

Onnettomuus sattui Jalavatien pysäkillä Meilahdessa. Pelastuslaitos hälytettiin paikalle kello 22.14.

Tämänhetkisten tietojen valossa torstaisen onnettomuuden uhri on ensimmäinen Helsingin liikenteessä tänä vuonna tahattomasti kuollut ihminen. Viime vuoden tammi–heinäkuun aikana liikenneonnettomuuksissa oli kuollut Tilastokeskuksen mukaan jo kuusi ihmistä, ja vuodenvaihteeseen mennessä kuolleiden määrä nousi 12:een.

Viimeisinä neljänä vuonna Helsingin tieliikenteessä on kuollut keskimäärin yhdeksän ihmistä vuodessa, kun esimerkiksi 2000-luvun neljänä ensimmäisenä vuonna kuolleiden keskiarvo oli 14 ihmistä vuodessa.

Tämä aihe on kiinnostava, haluaisin lisää tällaisia uutisia!

Kiitos mielipiteestäsi!

Luitko jo nämä?

Uusimmat