Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Helsingin metro kulkee kaksi tuntia normaalia pidempään Flow-festivaalin vuoksi

Flow’n keikat saavat jatkua kahtena ensimmäisenä festaripäivänä yhteen asti yöllä

Kaupunki
 
Katarina Sällylä
Flow-yleisöä Florence and the Machinen keikalla elokuussa 2015.
Flow-yleisöä Florence and the Machinen keikalla elokuussa 2015. Kuva: Katarina Sällylä

Tänään perjantaina alkavan Flow-festivaalin vaikutukset ulottuvat myös Helsingin metroliikenteeseen. Metro liikennöi tapahtuman vuoksi kaksi tuntia normaalia pidempään perjantaina ja lauantaina, kertoo Helsingin seudun liikenne (HSL).

Viimeinen metrojuna Sörnäisten asemalta Ruoholahteen lähtee perjantain ja lauantain sekä lauantain ja sunnuntain välisinä öinä kello 1.21. Vuosaareen pääsee kumpanakin yönä vielä kello 1.22:n lähdöllä, ja viimeisen Mellunmäkeen menevän junan lähtöaika on 1.32.

Kapasiteettia lisätään myös lähijunaliikenteeseen. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että VR varustaa jotkin yöllä kulkevat N- ja L-junat ylimääräisillä vaunuilla.

Flow-festivaali järjestetään edellisvuosien tapaan Suvilahden vanhalla voimalaitosalueella. Sunnuntaina päättyvän festivaalin kolmen päivän liput myytiin loppuun jo ennakkoon.

Flow’n tämän vuoden esiintyjiksi on hankittu muiden muassa Iggy Pop, Sia, Morrissey, Jamie xx, New Order, Descendents ja Massive Attack.

Helsingin ympäristökeskuksen päätöksellä Flow’n ulkokonsertit saavat jatkua kahtena ensimmäisenä festaripäivänä kello 1:een ja sunnuntaina puoleenyöhön asti.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat