Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Metro kulkee kaksi tuntia pidempään

Flow’n keikat saavat jatkua kahtena ensimmäisenä festaripäivänä yhteen asti yöllä

Kaupunki
 

Lauantaina jatkuvan Flow-festivaalin vaikutukset ulottuvat myös Helsingin metroliikenteeseen. Metro liikennöi tapahtuman vuoksi kaksi tuntia normaalia pidempään lauantain ja sunnuntain välisenä yönä, kertoo Helsingin seudun liikenne (HSL). Poikkeusaikataulu oli voimassa myös lauantain vastaisena yönä.

Viimeinen metrojuna Sörnäisten asemalta Ruoholahteen lähtee kello 1.21. Vuosaareen pääsee vielä kello 1.22:n lähdöllä, ja viimeisen Mellunmäkeen menevän junan lähtöaika on 1.32.

Kapasiteettia lisätään myös lähijunaliikenteeseen. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että VR varustaa jotkin yöllä kulkevat N- ja L-junat ylimääräisillä vaunuilla.

Flow-festivaali järjestetään edellisvuosien tapaan Suvilahden vanhalla voimalaitosalueella. Sunnuntaina päättyvän festivaalin kolmen päivän liput myytiin loppuun jo ennakkoon.

Flow’n tämän vuoden esiintyjiksi on hankittu muiden muassa Iggy Pop, Sia, Morrissey, Jamie xx, New Order, Descendents ja Massive Attack.

Helsingin ympäristökeskuksen päätöksellä Flow’n ulkokonsertit saavat jatkua kahtena ensimmäisenä festaripäivänä kello 1:een ja sunnuntaina puoleenyöhön asti.

Tämä aihe on kiinnostava, haluaisin lisää tällaisia uutisia!

Kiitos mielipiteestäsi!

Luitko jo nämä?

Uusimmat