Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Baanan tieraivolle löytyi uusi todistaja – Helsingin poliisi jatkaa kuristamisesta epäillyn pyöräilijän jäljittämistä

Poliisi jatkaa edelleen valvontakameratallenteiden tutkimista ja silminnäkijöiden kuulemista

Kaupunki
 

Yksi uusi silminnäkijä on ilmoittautunut Helsingin poliisille, joka selvittää kevyen liikenteen väylä Baanalla tapahtunutta kuristamistapausta.

Maanantaiaamuinen välikohtaus nousi julkisuuteen, kun HS uutisoi asiasta keskiviikkona. Rikosilmoituksen mukaan pyörällä liikenteessä ollut mies raivostui pyöräilijänaiselle, joka kilautti kahdesti soittokelloa ja teki ohituksen.

Mies kiilasi naisen tiensivuun Pikkuparlamentin kohdalla Baanan pohjoispäässä ja ryhtyi kuristamaan tätä. Paikalle osunut sivullinen onnistui keskeyttämään kuristamisen, minkä jälkeen mies pyöräili pois paikalta.

Naiselle ei ehtinyt tulla vakavia vammoja kuristamisesta.

Tutkintaa johtava rikoskomisario Toni Uusikivi kertoi torstaina, että epäillyn henkilöllisyys ja olinpaikka ovat vielä hämärän peitossa.

”Läpimurtoa ei ole vielä tapahtunut. Valvontakameratallenteita kelataan, ja uusia todistajiakin on ilmoittautunut ainakin yksi”, Uusikivi sanoo.

Poliisin etsimä mies on noin 45-vuotias ja 180–185 senttimetriä pitkä. Hänen hiuksensa ovat kellertävänvaaleat ja puolipitkät. Miehellä ei ollut pyöräilykypärää.

Mies oli pukeutunut tapahtumahetkellä tuulipuvun takkiin, joka on selästä tummansininen ja hihoista vaaleansininen.

Mahdolliset silminnäkijät tai tapauksesta muuta kautta jotain tietävät voivat ilmoittaa havaintonsa poliisille numeroon 029 541 7931 tai sähköpostitse osoitteeseen analyysi.helsinki@poliisi.fi.

Tapausta tutkitaan pahoinpitelynä.

Tämä aihe on kiinnostava, haluaisin lisää tällaisia uutisia!

Kiitos mielipiteestäsi!

Luitko jo nämä?

Uusimmat