Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Espoo hakee uutta johtajaa päiväkodeilleen – hakijoissa esimerkiksi lapsiasiainvaltuutettu ja näkyvä poliitikko

Virkaa haki parikymmentä ihmistä, johtaja valitaan myöhemmin syksyllä.

Kaupunki
 
Juha Metso, Seppo Solmela, Kimmo Räisänen
Muun muassa lapsiasiainvaltuutettu Tuomas Kurttila (vas.), Oulun apulaiskaupunginjohtajana toiminut Piia Rantala-Korhonen ja Espoon kaupunginvaltuuston toinen varapuheenjohtaja Marika Niemi ovat ehdolla varhaiskasvatusjohtajaksi.
Muun muassa lapsiasiainvaltuutettu Tuomas Kurttila (vas.), Oulun apulaiskaupunginjohtajana toiminut Piia Rantala-Korhonen ja Espoon kaupunginvaltuuston toinen varapuheenjohtaja Marika Niemi ovat ehdolla varhaiskasvatusjohtajaksi. Kuva: Juha Metso, Seppo Solmela, Kimmo Räisänen

Espoo valitsee tänä syksynä uuden suomenkielisen varhaiskasvatuksen johtajan.

Virkaa haki määräajassa 22 ihmistä, joista 21 on tehtävään kelpoisia. Hakijoiden joukossa ovat esimerkiksi lapsiasiainvaltuutettu Tuomas Kurttila, Espoon kaupunginvaltuuston toinen varapuheenjohtaja Marika Niemi (kok) ja Oulun apulaiskaupunginjohtajana toiminut Piia Rantala-Korhonen.

Valinnan tekee myöhemmin syksyllä kaupunginhallitus. Uusi johtaja aloittaa helmikuussa. Nykyinen varhaiskasvatusjohtaja Titta Tossavainen on jäämässä eläkkeelle

Valittava johtaja vastaa Espoon omista suomenkielisistä päiväkodeista, esiopetuksesta, perhepäivähoidosta ja avoimesta varhaiskasvatuksesta. Tulosyksikön budjetti on 208 miljoonaa euroa vuodessa. Kaupungin suomenkielisessä varhaiskasvatuksessa Espoossa on noin 15 500 lasta, sillä Espoossa peräti kolmasosa varhaiskasvatuksesta on yksityistä.

Tämä aihe on kiinnostava, haluaisin lisää tällaisia uutisia!

Kiitos mielipiteestäsi!

Luitko jo nämä?

Uusimmat