Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Brasilialaisnainen järkyttyi Pihlajasaaren nudistirannalla: iholle tunkevia miehiä ja masturboiva ahdistelija

Kaupunki
 

Brasilialaisen Camilla Loretan odotettu retki Helsingin Pihlajasaaren nudistirannalle päättyi juoksuaskeliin ja kyyneliin.

Loreta meni korkein odotuksin Pihlajasaaren itäpuolella sijaitsevalle nudistirannalle maanantaina. Helsingin kaupungin ylläpitämä nudistiranta Pihlajasaaren itäosassa on aidattu ja eristetty muista rannoista kylteillä. Siellä saa oleskella alastomana.

Helsingissä vierailevan naisen tarkoituksena oli saada nauttia luonnosta alastomana. ”Ystäväni suositteli minulle Pihlajasaarta ja kertoi, että siellä voi myös olla alasti. Brasiliassa sellainen ei ole mahdollista.”

Loretan kokemus rannalla oli kuitenkin ohi vartissa. Hänen tulonsa ei jäänyt rannan muilta nudisteilta huomaamatta.

Brasilialaisturisti ei ehtinyt olla nudistirannalla montaa minuuttia kun ensimmäinen mies lähestyi häntä, Loretan kokemuksen mukaan hieman aggressiivisesti.

”Hän tuli liian lähelle ja puhui koko ajan suomea”, Loreta kertaa tapahtumia englannin kielellä. Ihminen on alastomana hieman aseeton ja paljas, siksi häntä ei voi lähestyä samoin tavallisessa arjessa, Loreta sanoo. Hänellä oli koko ajan sellainen olo, että lähistöllä olevat miehet tuijottavat häntä.

”Eikä siellä ollut yhtään naista, vain miehiä.”

Pian tämän jälkeen Loretaa lähestyi toinen mies. Loreta päätti vaihtaa suojaisampaan paikkaan, mutta molemmat miehet pysyivät lähituntumassa ja tuijottivat häntä. Lopulta Loreta päätti lähteä paikalta kokonaan ja keräsi tavaransa pukeutuakseen.

”Menin piiloon pukeutumaan ja kun katsoin taakseni, näin miehen, joka viimeisenä lähestyi minua, masturboivan kauempana. Samalla hän tuijotti minua.”

”Se oli todella kamalaa. Olin siellä yksin ja lähes alastomana. Minua pelotti.”

Loreta pakeni paikalta saaren ravintolaan, missä soitettiin hätäkeskukseen.

Pihlajasaaresta tehtiin maanantaina ilmoitus itsensäpaljastajasta, vahvistaa Helsingin poliisi. Miestä etsittiin saaresta, mutta hän oli ehtinyt jo poistua paikalta.

Loretan mukaan hänen kanssaan asioinut poliisi kummasteli, miten nainen oli päätynyt rannalle. ”Hän kysyi monta kertaa, enkö ymmärtänyt paikan olevan nudisteille ja huomautti, ettei nuorten ja kauniiden naisten ole normaalia mennä sinne”, Loreta kertoo.

Pihlajasaaren nudistirannasta tulee jonkin verran ilmoituksia, kertoo liikuntaviraston saaristopäällikkö Sanna Kalliopää.

”Ihan niin kuin kaikilta muiltakin rannoilta.” Kalliopään tiedossa ei ole, että paikassa olisi usein samankaltaisia häiriöitä. Hän kuitenkin myöntää, että rannalla käy selvästi enemmän miehiä kuin naisia. ”Olen minä siellä naisiakin nähnyt, mutta totta se on, että heitä on vähemmän.”

Loreta kokee tulleensa kohdelluksi epäoikeudenmukaisella tavalla. ”Minusta tuntuu, että poliisit suhtautuivat minuun kuin minä olisin hullu”, Loreta sanoo.

”Menin sinne, koska halusin kerrankin kokea olevani vapaa. Brasiliassa se ei ole mahdollista, ajattelin, että tasa-arvoisessa Suomessa se onnistuu. Olin kuullut niin paljon hyvää. Ehkä se ei ole mahdollista missään.”

Tämä aihe on kiinnostava, haluaisin lisää tällaisia uutisia!

Kiitos mielipiteestäsi!

Luitko jo nämä?

Uusimmat