Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Vantaalaispäiväkoti muuttaa jälleen sisäilmaongelmien vuoksi – isosta remontista alle kymmenen vuotta

Kuntopuiston päiväkodin lapsille päätettiin tällä viikolla hankkia väliaikaiset tilat, koska kosteusvaurioista ei päästy peruskorjauksella.

Kaupunki
 

Vantaa suunnittelee kiireellä tilapäistä päiväkotitilaa Länsimäen koulun viereen. Syynä tähän on, että alle kymmenen vuotta sitten peruskorjatussa Kuntopuiston päiväkodissa on jälleen sisäilmaongelmia.

Opetuslautakunta hyväksyi maanantaina suunnitelmat hankkia väliaikaista tilaa päiväkodille.

70-luvulla valmistuneessa Kuntopuistossa on päättynyt peruskorjaus vuonna 2008. Rakennuksesta on kuitenkin nyt löydetty uusia kosteusvaurioita. Terveystarkastaja on suositellut, että yhtä päiväkodin lepohuoneista olisi syytä välttää. Kuuden muun huoneen kohdalla terveyshaittoja pidetään todennäköisinä. Päiväkodissa oli kesällä tarkoitus tehdä nopeita korjauksia, mutta kävi ilmi, että vaaditaan todennäköisesti vielä aiempaa peruskorjaustakin laajempi remontti.

Uudesta suurremontista ei ole vielä tehty varsinaisia päätöksiä, joten ei ole vielä selvää, kauanko väliaikaisia tiloja tarvitaan. Alueella ei ole päiväkodiksi sopivia tai sellaiseksi helposti muunnettavia tiloja tyhjinä.

Tilapäinen päiväkoti syntyy 3–4 lapsiryhmälle koulun tontin koilliskulmaan. Kaupunki maksaa omana investointina perustukset ja aluetyöt. Varsinainen päiväkoti olisi tarkoitus vuokrata.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat