Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

24-vuotias epäilty myymälävaras juoksi metrokiskoille Rautatientorin ja yliopiston asemien väliin

Kaupunki
 

Helsingin metroliikenne jouduttiin keskiviikkoiltana keskeyttämään noin viideksitoista minuutiksi, kun myymälävarkaudesta epäilty mies hyppäsi kiskoille ja juoksi tunneliin Helsingin yliopiston metroasemalla. 24-vuotias mies lähti juoksemaan Rautatientorin aseman suuntaan.

”Mies oli käynyt näpistelemässä ja hän oli liikkeen henkilökunta perässään päätynyt raiteille”, sanoo Helsingin poliisilaitoksen päivystävä komisario Teemu Lappalainen.

HKL:n metron liikenteenohjauksesta kerrotaan, että liikenne kumpaankin suuntaan pantiin poikki ja jännitteet katkaistiin noin kello 19.30 sekä kiskoilla toikkaroineen ihmisen että hänen peräänsä lähteneiden poliisien ja vartijoiden turvallisuuden takia.

Poliisille selvisi Lappalaisen mukaan vasta kiinnioton yhteydessä, että kiskoille hypännyttä miestä epäillään myös myymälävarkaudesta.

”Poliisille tuli ilmoitus, että ihminen on raiteilla. Näpistys selvisi vasta jälkikäteen.”

Tunneliin juossut mies saatiin kiskoilta pois noin viidessätoista minuutissa, metron liikenteenohjauksesta sanotaan. Lappalaisen mukaan miestä epäillään näpistyksestä ja liikenteen häirinnästä.

Metron vuorovälit olivat kello 20.15 liikenteenohjauksen mukaan jo kunnossa, mutta metrot olivat aikataulustaan jäljessä vielä kolmesta kahdeksaan minuuttia. Liikenteen arvioitiin palautuvan illan aikana normaaliksi.

Oikaisu 25. elokuuta kello 9.21: Otsikkoon ja tekstiin on täsmennetty, että miestä vasta epäillään myymälävarkaudesta.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat